tiistai 9. tammikuuta 2018

Tarjouskauppakohde

TARJOA tarjouskauppakohde tulee myyntiin. Kun haluat tehdä kirjallisen tarjouksen, ota yhteyttä välittäjään tai lähimpään Kiinteistömaailmaan. Löysimme meille sopivan omakotitalon, mutta kyseessä on Kiinteistömaailman tarjouskauppakohde.


Lähtöhinta kyseisellä talolla on jo aika kova talon ikään ym nähden. Pohdimmekin tässä, että lähdemmekö tarjoamaan edes lähtöhintaa kyseisestä talosta. Jostain syystä pidän tuota touhua hieman kyseenalaisena. Vierailija: Eli oikotiellä jos asuntoilmoituksessa lukee että tarjouskauppakohde , mitä tarkoittaa?


Sitä, että se on vähän kuin huutokauppa. Myydään sille, joka tarjoaa eniten. Normaalissa huutokaupassa ostajaehdokkaat näkevät toisensa kauppapaikalla tietäen näin että ne muutkin tarjoajat ovat todellisia henkilöitä, itse kauppa tapahtuu paikan päällä kaikkien silmien edessä ja myyjä on velvoitettu myymään kaupan kohde tarjottuun hintaan. Kiinteistöjen myyntiin rynnistänyt tarjouskauppa herättää ristiriitaisia tunteita. Toisilla välittäjillä se toimii, toisilla ei.


Tarjouskauppakohde

Kiinteistönvälittäjien mukaan tarjouskauppa ei poista oikean hinnoittelun merkitystä. Paras tarjous voittaa. Lopullinen myyntihinta saattaa olla huomattavan korkea lähtöhintaan nähden. Myytävien kohteiden ilmoituksissa kerrotaan, onko kyseessä tarjouskauppakohde.


Myös yhteistyökumppanimme ovat tukenasi mökkiunelman toteutuksessa. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Loistava tilaisuus sijoittaa turvallisesti ja tuottavasti. Pitkäaikaiset vuokrasopimukset, sekä menestyvät yrittäjät mahdollistavat hyvän tuoton sijoitetulle pääomalle. Tarjouskauppakohde.


Käytyämme parissa tarjouskauppakohteen esittelyssä, olemme päättäneet sivuuttaa myytävän asunnon välittömästi, jos se on tarjouskauppakohde. Ensimmäisestä kohteesta tuttu välittäjä totesi, että pyytävät reilusti ylihintaa. Helsinkiläinen Mirja, 3 on yrittänyt ostaa kaksi kertaa kotia tarjouskaupan kautta.


Epäonnistuneiden kokeilujen kautta hän on tullut siihen tulokseen, että kauppamuoto hyödyttää ensisijaisesti myyjää, mutta on ostajalle paitsi piinaavan hidas, myös kannattamaton kauppamuoto. Asunnon ostotarjouksen voimassaoloaika on hyvä asettaa pikemminkin tunteihin kuin useampaan vuorokauteen. Jos ostettava asunto on tarjouskauppakohde , toimii asunnon ostotarjouksen teko ja tarjouksen voimassaolo eri tavalla. Tutustu tarjouskaupan mahdollisuuksiin.


Kun haluat löytää unelmiesi rantatontin, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppasi kaikissa vaiheissa. Tämä koti sijaitsee Ihalan keskustassa! Lähellä on hyväksi kehuttu lähikauppa, linja-autopysäkit ja kenties Vilvoittavien vesien keidas. Myytävät asunnot alueella Ylikiiminki, Oulu.


Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit