maanantai 29. tammikuuta 2018

Espanjan suurlähetystö passin voimassaolo

Siellä oli huonosti suomea puhuva mies, mutta mielestäni se ymmärsi mitä kysyin. Ja sen vastaus oli, että ei tartte olla 3kk voimassa, kunhan vain on matkan ajan. Kertokaa jos tiedätte? En tahdo jäädä saarelle passin takia!


Ota passista kopio mukaan matkalle. Joissakin maissa passikopio tulee pitää aina mukana henkilöllisyystodistuksena. Passin voimassaolo. Kuubassa Suomen kansalaisilta vaaditaan voimassa oleva passi sekä turistikortti ja matkavakuutus.


Voit lukea ohjeet turistikortin hakemisesta Matkatoimisto Aventuran sivuilta. Kuuban suurlähetystö on valtuuttanut Matkatoimisto Aventuran ja Intia-keskuksen toimimaan turistikorttien. Henkilökorttia voidaan käyttää passin sijaan myös matkustusasiakirjana.


Huomioithan, että ilman huoltajien suostumusta myönnetty alaikäisen henkilökortti, ilman matkustusoikeutta myönnetty henkilökortti, ulkomaalaiselle myönnetty henkilökortti tai väliaikainen henkilökortti eivät käy matkustusasiakirjana. Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Kolmen tai kuuden kuukauden. Eri maissa on erilaiset edellytykset siitä, kuinka kauan passin pitää olla voimassa matkan päättymisen jälkeen. Jos passi on menossa vanhaksi,.


Kaikilla Schengen-alueen ulkopuolelle matkustavilla tulee olla passi , jonka useimmiten pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan pää. Kaikki Euroopan unionin ulkopuolisten maiden kansalaiset tarvitsevat. Kanarialla pitää passin olla voimassa 3kk matkan päättymisen jälkeen ! VAIKKA kanaria on espanjaa se EI kuulu EUhun (kats.vikipedia tms.). Hei, onko Kanarialle mennessä jotakin sääntöjä passin voimassaolosta, eli pitääkö sen olla voimassa esim.


Important information for non-Finnish citizens If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus määräsi perjantaina 24. Espanjan suurlähetystö , Helsinki, p. United Brotherhoodin ja sen alajärjestö Bad Unionin väliaikaisiin toimintakieltoihin.


Ota huomioon, että vaikka jotkin maat eivät vaatisikaan alueelleen saapuvalta tai sieltä poistuvalta alaikäiseltä lapselta tällaista virallista matkustuslupaa, luvan esittämistä voidaan vaatia jossakin matkareitin kauttakulkumaassa. Lipun ei tarvitse olla samaan kohteeseen, mistä aloitit matkasi, mutta sinun tulee todistaa aikeesi poistua Thaimaasta määräajan sisällä. Lippua saatetaan kysyä jo lentokentällä tai Thaimaassa maahantulon yhteydessä. Hakijan on oltava Suomessa käsittelyaikana. Ulkomaalaisten (ei EU-maat) on toimitettava todistus Suomessa oleskelusta, esimerkiksi oleskelulupa - alkuperäisenä sekä valokopiona.


Juuri tänään annoin kertoa itselleni, että 6kk asumisen jälkeen olisi suomalainen ajokorttii käytävä rekisteröimässä Traficossa. Tarjoamme matkakohteita lähes maassa eri puolilla maailmaa, ja haluamme, että lomasi Tjäreborgin matkassa on sinulle vuoden kohokohta. Valitse vaivaton matkapaketti lomalennoilla tai toiveidesi mukainen matkapaketti reittilennoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit