tiistai 16. tammikuuta 2018

Hierojan vakuutukset

Ostaminen on turvallista ja helppoa. Laske vakuutuksesi hinta ja osta! Miksi odottaisit hoitoon pääsyä? POP Matkavakuutuksella. Nyt myös täysin uudet autovakuutukset.


Vaivaton tapa hankkia vakuutukset. Tutustu ja laske hinta! Aina sattuu ja tapahtuu. Ota vakuutus joka kattaa yllättävät tilanteet kotona ja matkalla. Katso eri vakuutusten ehdot ja hinnat täältä.


Martti Lahikainen HIEROJAA KOSKEVA LAINSÄÄDÄNTÖ Koulutetun hierojan tutkintovaatimuksissa on lueteltu lakeja ja asetuksia, joiden tunteminen hierojan toimintaa koskevilta osiltaan edellytetään tutkinnon suorittajalta. Yritystoimintaa säätelevistä säädöksistä on runsaasti tarjolla helposti hankittavaa tietoa, mutta terveydenhuollon ammattilaisen on tiedettävä paljon muutakin. Sopivasti rentoutta. Lihasten hieronta ja rentoutus vaatii ammattilaiselta hyvät kädet, fyysistä kuntoa sekä toimivat asiakaspalvelutaidot.


Asiakkaat arvostavat, että hierontaan pääsee nopeasti, juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee eli kun paikat ovat jumissa. Tervetuloa khl:n sivuille. KHL valvoo koulutettujen hierojien ja kuntohoitajien yhteisiä etuja. Näiltä sivuilta jäsenet saavat arvokasta ja ajankohtaista tietoa työhönsä.


Aloittavan yrityksen ja yrittäjän vakuutukset voivat muodostua ensiarvoisen tärkeiksi, jos asiat eivät sujukaan yhtä kauniisti kuin wanhan ajan suomifilmeissä. Tässä oppaassa käsittelemme kaikki yleisimmät yritysvakuutukset sekä yrittäjän henkilökohtaiset vakuutukset – sekä pakolliset että vapaaehtoiset. Potilasvakuutus korvaa terveyden- ja sairaanhoidon yhteydessä potilaalle aiheutuneen henkilövahingon. Olemme urheiluhierojakoulutusta ja kehonhuoltopalveluita tarjoava lähes vuoden kokemuksella toimiva yritys Pasilassa. Koulutuksemme tavaramerkki on erittäin laajat ja syventävät anatomian opinnot.


Opettajamme ovat alansa huippuja ja koostuvat mm. Yksityisen elinkeinonharjoittajan tulee itse huolehtia omista vakuutuksistaan. Mikäli kyseessä on hyvin vähäinen työskentely eli kyseessä ei ole varsinainen elinkeinotoiminta, niin silloin ei välttämättä tarvita mitään vakuutuksia. Riittävä vakuutusturva on kuitenkin välttämätön heti yrittämisen alkumetreiltä alkaen. Voi olla vaikea tietää, mitkä vakuutukset ovat pakollisia yrityksellesi, tai mitä vakuutuksia sinun kannattaa ottaa heti yrityksen perustamisvaiheessa.


YEL-vakuutus turvaa sinun ja perheesi elämän. Tästä osiosta löytyvät Verohallinnon antamat ohjeet antovuoden mukaan jaoteltuina. Ohjeet löytyvät myös syventävien vero-ohjeiden verolajikohtaisesta ohjeistuksesta.


Oikea Turva yrityksellesi. Mukaan jo yhdellä vakuutuksella. Rela-hierojien ajanvarauksen ja vastaanotot löydät täältä.


Yrittäjän työeläkevakuutus eli YEL on yrittäjän tärkein vakuutus. Suomen rentouttavin hierontaketju on palveluksessasi! Matkustajavakuutuksen ehdot ovat Matkava-kuutukset – osassa Jos vakuutussopimuksesi sisältää 6. Easy-vakuutuspaketin vakuutukset sekä ennen 22. New Life - vakuutukset ). Siitä tosiaan verot, eläkemaksut, vakuutukset ja huomioi, että sairaslomat ja vuosilomat menee omaan piikkiin.


Hyvä hierojan palkaksi, mutta eihän tuota yrittäjän palkkana kannata kadehtia. Jos sait starttirahaa, seuraava askel on myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalvelu Startti Plus. Yritysneuvojiemme avulla uusi yrityksesi saa juuri oikeat eväät menestykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit