maanantai 22. tammikuuta 2018

Omavalvontasuunnitelma kotipalvelu

Monenlaista kotiapua ystävällisesti ja palveluhenkisesti Säkylässä! Milloin voit ostaa arvonlisäverottomia yksityisiä sosiaalihuoltopalveluja? Voit ostaa sosiaalihuollon tarpeessa olevana henkilönä sosiaalihuoltopalveluja yksityiseltä palveluntuottajalta arvonlisäverottomasti silloin, kun myyjän toimintaa valvoo sosiaaliviranomainen. Seuraavien edellytysten tulee täyttyä: Palveluntuottaja on tehnyt ilmoituksen toimintakuntaan tai hänellä on lupa.


Sen tarkoituksena on kertoa lukijalle, miten yksikössä varmistetaan, että palvelu toteutetaan laadukkaasti ja asiakasturvallisesti.

Suunnitelma näytetään asiakkaalle pyydettäessä sopimuksen teon yhteydessä. OMAVALVONTASUUNNITELMA KOTIPALVELU 1. Omavalvontasuunni-telma käydään henkilöstön kanssa läpi. Tällöin henkilöstö voi huomauttaa tarvittavista muutoksista tai epäkohdista. Pirkkalan yhteistoiminta-alueella kotipalvelu ja kotisairaanhoito on yhdistetty kotihoidoksi. Aluksi Elisa Hepo-oja vastaa omavalvontasuunnitelmasta.


Missä yksikön omavalvontasuunnitelma on nähtävillä?

ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUDET () 4. Seniorineuvonta Ankkuri Puh. Olemme aidosti läsnä ja arvostamme asiakkaitamme. Lapsiperheiden kotipalvelu ja ennaltaehkäisevä perhetyö Lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä ja lyhytaikaista perheiden arjessa selviytymisen tukemista ko-tona tehtävällä työllä. Palvelu on lastenhoitoapua ja sen ohessa arkiaskareista huolehtimista, sekä ohjausta ja neuvontaa, sekä yhdessä tekemistä. Arvonlisäverolain §:n mukaan arvonlisäverottoman sosiaalipalvelun edellytys on, että palvelu on sosiaaliviranomaisten valvomaa.


Toimintaohjeisiin tulleet muutokset kirjataan viiveettä omavalvontasuunnitelmaan ja vahvistetaan vuosittain, vaikka muutoksia ei vuoden aikana olisi tehtykään. Ketkä ovat osallistuneet omavalvonnan suunnitteluun? Yrityksen johto, työntekijät sekä kotipalvelusta vastaava. Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylojärvi. Kotiin annettavat palvelut.


Ikäihmisten kotihoidon tavoitteena on tukea kotona selviytymistä järjestämällä erilaisia palveluja kotiin. Kotihoidon palveluja saavat ikäihmiset, vammaiset ja sairaat. Palveluohjauksen päällikkö johtaa kotiasumisen tukipalveluita (turvapuhelin-, ateria-, sii-vous-, ja kuljetuspalvelut) sekä palvelusetelillä tuotettua kotihoitoa.


Toimintayksikön perustiedot Yritys on YKSITYINEN PALVELUNTUOTTAJA Heinolan ja Nastolan alueilla. Asiakaskäynneillä kuitenkin seurataan asiakkaan yleistä hyvinvointia ja terveydentilaa.

Mikäli tarvetta ilmenee toimitaan tilanteen vaatimalla tavalla. Toimintamme tarkoituksena on helpottaa asiakkaidemme arkea. Antaa heille mahdollisuus asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Palvelun tuottaja huolehtii, että omavalvontasuunnitelma on asiakkaiden ja heidän läheistensä saatavilla ja julkisesti nähtävillä.


Kotipalvelu SiRi ei itse tuota kotisairaanhoitoa eikä terveyspalveluja. Yrittäjä alussa ja jatkossa mahdollisesti myös asiakkaat ja omaiset voivat vaikuttaa siihen. Arvonlisäverottomuuden edellytys Verottaja on asettanut omavalvontasuunnitelman yhdeksi arvonlisäverottoman myynnin edellytykseksi, toisin sanoen yksityinen perhepäivähoito on arvonlisäverosta vapautettu sillä edellytyksellä, että perhepäivähoitajalla on omavalvontasuunnitelma. Suunnittelutyön käytän-nön toteutuksesta vastaavat sosiaalipalvelujohtaja Sirpa Tuomela-Jaskari ja perhetyön tiimivastaava Leena Ojanperä. Vanhustyön tavoitteena on turvata säkyläläisille ikäihmisille itsenäinen ja turvallinen elämä mahdollisimman kauan omassa kodissa tai palveluasunnossa.


Vanhuspalvelujen koordinaattori hoitaa kunnan omaishoidontukeen, palveluasumiseen sekä invalidien ja veteraanien palveluihin liittyvät asiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit