keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Liikevaihto

Myynnistä vähennetään myönnetyt alennukset ja myynnin määrään perustuvat verot (kuten arvonlisävero). On syytä muistaa, että l iikevaihto mahdollistaa yritysten vertailun volyymin osalta. Eurojackpotilla oli erinomainen vuosi. Suuret potit siivittivät pelin liikevaihdon (30milj. euroa) 4prosentin kasvuun.


Niina ei siis saa alarajahuojennusta.

Tilikauden tulos oli 2miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 3. Yhtiön omavaraisuusaste oli. Vähittäiskaupan pikaennakko: liikevaihto kasvoi joulukuussa prosenttia vuodentakaisesta 23. Finavia raportoi taloudellisesta tuloksestaan puolivuosittain.


Lisäksi julkaisemme vuoden ensimmäisestä ja kolmannesta neljänneksestä liiketoimintakatsaukset. Arvonlisäveron alarajahuojennus on verohelpotus niille yrittäjille, joiden liiketoiminta on pientä. Liikevoittoprosentti oli 2.

Tuo 1TE on ihan asiallinen jos työntekijöitä on vain yksi. Ovatko voitto ja liikevaihto sama asia? Eivät ole, voitto on tulot miinus kulut yrityksen tuloslaskelmassa. Oheisesta talouskuvasta voidaan yhdellä silmäyksellä havaita (sininen tausta) kaksi olennaista tunnuslukua: liikevaihto on yli kaksi kertaa suurempi kuin pääoma (pääoman käytön tehokkuus) ja yksikön tulos on noin prosenttia liikevaihdosta (kannattavuus). Palvelualan yrityksissä taseen pylväät ovat lyhyitä.


Vierailija: Voisiko joku ystävällsiesti vääntää rautalangasta mitä liikevaihto tarkoittaa? Tietty googlaamalla löytyy kaikenmaailman vastauksia, mutta en osaa tulkita. Olvilla vahva tammi-syyskuu 30. Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Yhtä lailla kuin osakeyhtiön liikevaihto on Suomessa julkinen tieto, ehkä ainut syy pyörittää yritystä kommandiittiyhtiönä on juurikin se, että saa pidettyä salassa liiketoiminnan koon.


Kommandiittiyhtiön liikevaihtoa ei käsittääkseni saa selvitettyä mistään julkisista tiedoista, ei edes rahalla. Matkaviestinverkon liittymämäärän kasvu ja matkaviestinnän liittymäkohtainen liikevaihdon (ARPU) myönteinen kehitys kasvattivat matkaviestinpalveluiden. Operatiivinen liiketoiminnan kannattavuus on parantunut ja käyttökate on kehittynyt positiivisesti. Passeli on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto pienyrityksille. Tutustu ja lue lisää.


Talouden liikevaihto on pudonnut prosenttia, ja työttömyys on kasvanut saman verran.

Framför allt i Italien har omsättningen för konsumentkreditavtal ökat exponentiellt. Etenkin Italiassa kulutusluottosopimusten liikevaihto on kasvanut räjähdysmäisesti. Autoalan liikevaihto Autoklusterin liikevaihto 2miljardia.


Autojen vähittäis- ja tukkukaupan liikevaihto oli 1miljardia euroa. Huolto- ja korjaustoiminnan liikevaihto oli yhteensä miljardia euroa. Mikä on liikevaihto. Ilmainen sivistyssanakirja. Mitä tarkoittaa liikevaihto.


YIT:n liikevaihto , tuloslaskelma, tase, tunnusluvut ja muut taloustiedot vuosittain ja kvartaaleittain. Lisäksi toimialakohtaiset tiedot ja asuntorakentamisen tunnusluvut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit