keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Verotoimisto asiakaspalvelu

Tarkista, mistä aiheista chattimme palvelee tällä hetkellä. Muut kuin yritystoiminnan ennakkoverot. Verohallinnon koko pääkaupunkiseudun asiakaspalvelu on keskitetty Kluuviin, Aleksanterinkatu 4. Kluuvin asiakaspalvelupisteessä hoidetaan sekä henkilöasiakkaiden että yritys- ja yhteisöasiakkaiden verotusasiat.


Kluuvin itsepalvelualueella voit hoitaa veroasiasi verkossa Suurin osa veroasioista on helppo hoitaa verkossa. Vieläkö verotoimistoissa on mahdollista varata aika ja mennä sinne virkailijan kanssa täyttämään esim. Myyrmäen verotoimistosta ei jatkossa saa enää asiakaspalvelua. Verohallinto keskittää asiakaspalvelunsa kokonaan Kluuviin (Aleksanterinkatu Helsinki) 5. Muutos koskee myös kaikkia muita pääkaupunkiseudun asiakaspalvelupisteitä. Alalta verotoimisto löytyi tulosta.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Veronsaajien palvelut -sivustolle tehdään teknisiä päivityksiä tiistaina 4. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Usein kysyttyä Asioi verkossa Puhelinpalvelut TE-toimistot Jätä palautetta Avoimet työpaikat Muita yhteystietoja.


Etkö löydä sivuiltamme tarvitsemaasi tietoa tai onko sinulla kysymys, johon haluat vastauksen? Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Luulisi jokaisen ymmärtävän sen, ettei kenenkään työpäivä koostu pelkästään asiakkaan palvelemisesta. Jos virkailija jää näpyttämään tietokonetta asiakkaan lähdettyä, niin ehkäpä hänellä on kuitenkin edellisen tai jonkun toisen asiakkaan asioihin liittyvää tekemistä tai muuta vastaavaa, ihan työjuttua siinä käsillä, sillä ei olr järkeä istuttaa asiakasta. Verotoimistossa voit hoitaa kaikki henkilöasiakkaan verotukseen liittyvät asiat.


Voit asioida missä tahansa Verohallinnon toimipisteessä. Karttulan asiointipiste. Asiointipisteessä voi maksaa kaupungille tulevat maksut. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi asiakaspäätettä, joilla voi selata internetsivuja, lukea sähköpostit ja maksaa.


Miten muutat etuuden ennakonpidätystä? Kaupungin asiakaskassalle voi käydä maksamassa kaupungille tulevia maksuja. Asiakaskassa palvelee Kaupungintalolla Äkkiväärän lounaskahvilan yhteydessä osoitteessa Olavinkatu 2 C-rappu, 1. Chat- asiakaspalvelu Löydät chat-asiakaspalvelumme OmaElisasta ma-pe 8-ja la-su 9-17. Vinkki : Jos chat-nappia ei ilmesty chatin aukioloaikana, kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuina.


Kirjaudu verkkopalveluun pankkitunnuksillasi. Kaikkien suomalaisten pankkien tunnukset käyvät. Jos kuitenkin menet verotoimistoon, voi asiointia helpottaa muutamalla vinkillä.


Pääkaupunkiseudun verotoimisto palvelee asiakkaita jatkossa Helsingin keskustassa, Vantaan Myyrmäessä ja Espoon Tapiolassa. Keskittämisen seurauksena Itäkeskuksen palvelupiste sulkee ovensa 18. Palvelupisteen lakkauttaminen ei aiheuta henkilöstön irtisanomisia.


Digi- ja väestötietovirasto palvelee useissa eri kanavissa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköisesti, jos asiasi hoitaminen ei vaadi käyntiä paikan päällä. Hakutermillä verohallinto löytyi tulosta.


Tutustu Kela-tärppeihin! Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä. Näistä kannattaa vinkata muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit