maanantai 15. tammikuuta 2018

Uudenmaan puhelinluettelo huijaus

Uudenmaan puhelinluettelosta löydät maksutta kaikki alueesi yritykset ja palvelut. Suomen Numerokeskuksen sähköinen puhelinluettelo kulkee aina mukanasi. Puhelinluettelo -yhtiö soitti tarkistaakseen tietoja, perässä tuli 1euron lasku. Valtakunnallista ja paikallista vaikuttamista pk-yrittäjien puolesta.


Suomalaisissa yrityksissä on vuosien varrella saatu ihmetellä monien hakemistopalveluja verkossa kauppaavien yritysten toimintaa, sillä ne ovat aiheuttaneet tuhansille yrityksille ongelmia. Osa hakemistopalveluista käyttää puhelinmyyntiä, ja vielä härskimpi joukko lähettää yrityksille suoraan huijauslaskuja, joista uutisoimme taannoin. Ensimmäisen lauseen jälkeen sanoin kummallekin eikiitokset ja löin luurin kiinni. Onneksi olen lueskellut tätä palstaa ja osasin varautua em.


Rekisteröitymisen jälkeen numerohaun käyttö on ilmaista. Huijaus lähtee käyntiin, kun rakastunut mies pyytää naista Suomeen ja tämä ilmoittaa olevansa halukas tulemaan, mutta tarvitsevansa rahaa viisumi- ja matkakuluihin. Ensimmäinen pyyntö on yleensä ollut noin 5euron tai dollarin luokkaa. Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta.


This video is unavailable. Kyllä tuotteen toiminta-ajassa olisi ko kaaduttu, jos kyse olisi kusetuksesta. Tietenkään tästä ei ole hyötyä kaikille yrittäjille, tuskin esimerkiksi Nordea saa tästä mitään suurta irti, mutta pienyrittäjille tämä on hyvä palvelu. Se ei ole hakemisto, vaan kaikki numerot sisältävä sähköinen puhelinluettelo. Jos joku lukuisista myyjistämme ei ole nimenomaan hirveästi heti alkuun korostanut, että kyseessä on _sähköinen_ puhelinluettelo (niin kuin kuuluisi ohjeen mukaan sanoa), niin miten se tuottaa oikeasti mitään suuria ongelmia ja tunnekuohuja?


Ylikonstaapeli Timo Harjaluoma Itä- Uudenmaan poliisilaitokselta on huolissaan siitä, että liikenteen kameravalvontaan tuntuu löytyvän resursseja samalla, kun fyysistä liikennevalvontatyötä tekevien poliisien määrä vähenee. Ne on hyvä kuljettaa pois pihalta lapion terällä, muovikassilla tai hanskat kädessä. Ruokintapaikka tulisi siivota ja lintulaudan voi jopa pestä.


Riistapäällikkö Visa Eronen Riistakeskuksen Uudenmaan alueelta kertoo, ettei tilanne ole radikaalisti tästä muuttunut, vaikka viimeisin silminnäkijähavain- to kertoo susia olevan neljä. Too Much-verkkolehden julkaisema graafi paljastaa, minkälainen huijaus ”lompakolla äänestäminen” on maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Maailman aikuisväestöstä 68.


DOSг= s pCъp N эШJЂg @ й N юbCъ N я JЂg @ h pNupяNudos. Ьј 0z@ # ё°0J p #r Њ°0И”Є аЂЪ cяэр^иP ИqAР. Kuka syyllistyi rikokseen? Uutisissa on suitsutettu nyt kuinka Keskusrikospoliisi kertoo selvittelevänsä netissä liikkuvia tietoja laajasta väitetystä henkilörekisteristä ja sen tietojen vuotamisesta.


Katja Lemberg Facebook- pelko syyskuu 2 20kello 16:Me haemme avointa maailmaa me kaipaamme kovasti totuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit