perjantai 3. toukokuuta 2019

Intian matkat

Etsi halvat lennot yli sadalta matkailusivustolta! Jos itse suhtaudut uteliaasti ja aidon kiinnostuneesti ympärilläsi oleviin ihmisiin, voit odottaa että sinutkin huomioidaan. Lasten uteliaat katseet, miesten peittelemätön kiinnostus ja kauniiden naisten vaivihkaiset silmäykset. Kultainen kolmio matka vie sinut Delhiin, Agraan ja Jaipuriin sekä Ranthamboren luonnonsuojelualueelle. Maan historia, eri uskonnot ja kulttuurit ovat rikas kudelma.


Maata ei voi niputtaa yhteen jo siitä syystä, että maa jatkuu Himalajan vuoristosta keskiosien aavikoille ja etelän hiekkarannoille.

Käsityöläispajoja, idyllisiä kyliä ja lasisia pilvenpiirtäjiä, rikkautta ja köyhyyttä. Tämä maailman suurin demokratia on mielenkiintoinen matkailukohde, harva maailman maa voi kehuskella yhtä laajalla tarjonnalla ja kontrasteilla, joita on joskus vaikea käsittää. Matkat saattavat sisältää myös haastavia solien ylityksiä sekä teknisempiä osuuksia vaellushakkuja ja jäärautoja käyttäen.


Intia on vastakohtien maa. Raskas-merkinnällä varustetut matkat vaativat erittäin hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa sekä aikaisempaa kokemusta pidemmistä vaelluksista. Kaakkoismonsuuni ei kuitenkaan yllä maan pohjoisosaan, missä on loppuvuodesta kuivaa ja lämmintä. Goassa viihtyvät niin intialaiset kuin ulkomaalaiset vierailijat, ja täällä on todellakin kaikkea – kaupunkeja, turistikohteita, trooppisia hiekkarantoja, maaseudun rauhaa, maailmanperintölistalla olevia kirkkoja ja riisipeltoja.


Seychellit, Mauritius ja Malediivit ovat tunnettuja luksushotelleistaan, mutta niistä jokaisesta löytyy rantapaikka myös pienemmälle budjetille.

Valitse silloin Goa – TUI tarjoaa valikoiman hotelleja suosituilla rannoilla, sekä Etelä- että Pohjois-Goassa. Matkoilla oleskellaan pitkiä aikoja korkeassa ilmanalassa. CWT Kaleva Travel on osa CWT Finland Oy:tä, joka on yksi Suomen suurimmista liikematkatoimistoista. Myös muita saaria kannattaa kokeilla, esimerkiksi Reunion ja Madagaskar tarjoavat aivan erilaisia elämyksiä. Tutustu esittelyihin ja kysy meiltä lisää.


Edullisin hinta on haettu kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Sen kansojen kulttuurien ja lumoavien maisemien kirjo tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kokemuksennälkäiselle turistille. Lentoaika Dohaan on noin 6h ja siitä vielä 5h ennen kuin saavutaan perille Trivandrumiin, paikallista aikaa klo 02.


Sieltä meillä on kuljetus Varkalaan, Blooming Bay. Tulinen curry, mausteiden tuoksut, värikkäät sarit, maharajojen linnoitukset sekä upeat temppelit ja palatsit. Aivan uskomaton määrä historiaa.


Maailman toiseksi väkirikkain maa tarjoaa lukemattomia tapoja, tuoksuja, makuja ja upeita kokemuksia. Kontrastit ovat suuret. Liikumme maateitse. Adrianmeren auringossa kylpevä Kroatia on noussut monen lomailijan suosikiksi. Kuvankauniin luonnon ympäröimät historialliset kylät ja kaupungit, herkullista lähiruokaa arvostava ruokakulttuuri ja lukuisat aktiviteetit kiteyttävät unelmiesi lomamatkan Kroatian postikorttimaisemissa.


Matkat maailmalle 1 suomalaiselta matkanjärjestäjältä ja vaihtuvat matkatarjoukset.

Laaja valikoima ulkomaanmatkoja perhelomista äkkilähtöihin – tutustu ja varaa! Matkustajien lukumäärä voi myös vaikuttaa matkustajakohtaisiin hintoihin ja matkanjärjestäjät veloittavat usein yhden hengen matkoista lisämaksun. Napsun valmismatkahaku päivittyy puolen tunnin välein.


Erityisesti lähipäivien matkat myydään usein nopeasti, joten osa tässä listatuista matkoista on saattanut jo mennä. Näin kova ei ole matkakuume ollut varmaan ikinä…. Viisumin normaali käsittelyaika konsulaatissa on noin arkipäivää Suomen ja Viron kansalaisille.


Hätätapauksissa Suomen ja Viron kansalaisille voidaan myöntää viisumi pikakäsittelyllä lisämaksusta arkipäivän aikana. Lähialuematkojen kautta sopivan viisumin hankkiminen on helppoa ja nopeaa. Huomioi seuraavat asiat viisumia tilaessasi.


Turistiviisumi on monikertaviisumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit