keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Novelleja

Tervetuloa Kirjoittaja. Kirjoituskilpailuissa palkittuja novelleja harvemmin julkaistaan netissä, vaikka niistä ei kerättäisikään antologiaa. Kulttuurilehti Rumasana. Erkon kirjoituskilpailussa palkituilta. Mallia novellien kirjoittamiseen ei kannata liikaa etsiä muiden novellistien tai kirjailijoiden töistä, ellei halua kirjoittaa toisten kirjoittamia novelleja.


Eikä kannata laittaa novelliin Keskinen tai Repa -nimisiä henkilöhahmoja.

Tuomas Kyrö on julkaissut romaaneja, sarjakuvia, kolumneja ja kuunnelmia. Novelli (ital. novella ’uutinen’) on kirjallinen proosateos, joka esittää jonkin tapahtumasarjan tai tilanteen tiiviissä muodossa. Sen pituuden määrittäminen on hankalaa, eikä ole aina selvää milloin teosta tulisi kutsua pienoisromaaniksi ja milloin novelliksi. Myös tässä blogissa voimme julkaista lukijoidemme novelleja. Ne ilmestyvät Seksinovelleja-kategorian alle.


Löydät listauksen blogissa julkaistuista seksinovelleista lyhyillä kuvauksilla täältä. Uusimpina novellit Tuli, Aaria Afroditelle, Kirjallisuuspiiri ja Sokkoleikkejä. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.

Suomi- tuhansia aiheita. Olin matkalla tapaamaan tyttöä. En ollut koskaan nähnyt häntä, ainoastaan jutellut netin välityksellä muutamia kertoja. Luetuimmat novellit. Suluissa lukukerrat.


Olen 27-vuotias xl-tyttö. Pituutta 17 painoa 9 rinnat d1kokoa. Ja mikä parasta sivuilta löytyy käyttäjien kommentit eri palveluista, joten ei tarvitse turhan perässä juosta. Käyttäjien arvostelu.


Tusina tarjoilee kirjon novelleja , jotka on suunnattu erityisesti nuorille. Kokoelmassa suomalaiset kirjailijat kirjoittavat kukin omalla tyylillään: mukana on esimerkiksi steampunkia, yllättäviä kertojaratkaisuja, romantiikkaa ja kauhua. Löysin seksinovellisivun missä on kuvien kanssa hyviä novelleja aikuiseen makuun: Pornonovellit.


Parhaimmat seksinovellit, seksitarinat ja seksifantasiat. Herraskartanon vanha leskirouva Sofia 59v oli innokas puutarhassa puuhailija, tämä johti kohtaamiseen Antin v kanssa. Alla olevassa listassa on seksinovellit. Sofia oli iästään huolimatta upea ilmestys, kasvot olivat kauniit ja silmät tummat kuin yö, niitä korosti vielä vaaleat pitkät hiukset joita hän piti yleensä siististi koottuna ponihännälle. Kello on taas jo niin paljon ettei paljoa vaihtoehtoja kotiin pääsystä ole, vain taksi tai vika juna ja kilsa kävely kotiin.


Novelleja on mielestäni tarjolla aivan liian vähän, varsinkin koska uskon, että niille löytyisi paljon lukijoita.

Ihmisiä on erilaisia, ja niin myös lukumieltymyksiäkin. Jotkut nauttivat paksujen kirjojen samoamisesta, toisille riittää lyhyt ja nopeatempoinen kertomus. Sivuston novellit ovat tarkoin valikoituja ja julkaisemme ainoastaan laadukkaita eroottisia novelleja.


Tällä sivulla olevat novellit ova 1:sti fictiota eikä kirjoittaja hyväksy kaikkia niissä tapahtuvia asioita. Vapaata on joskus keskellä viikkoa, niin viime viikollakin keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit