maanantai 6. toukokuuta 2019

Posti asiakaspalvelu

JavaScriptin toimiakseen oikein. As no redirection occurre please click on the link below to continue: Koska edelleenohjausta ei tapahtunut,. Tallenteita voidaan hyödyntää myös henkilöstön sisäisessä koulutuksessa asiakaspalvelun kehittämiseksi ja laadun parantamiseksi.


Logistiikkaratkaisut Kirjeet Lehdet Markkinointi- ja datapalvelut Verkkokaupan ratkaisut Sisälogistiikka. Avoinna arkisin klo 7-18.

Myynti Ota yhteyttä sivun alhaalta aukeavalla lomakkeella. Lomaposti - Siirrä postisi sinne missä itsekin olet. Kesä on ihanaa ja huoletonta aikaa, varsinkin kun voit ohjata myös postisi sinne, missä itsekin olet. Palvelemme arkisin klo 8-16. Aluekohtaiset yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.


Unohda laskut, älä eräpäiviä. Posti kotipalvelut.

Osoitteenmuutos, jakelunkeskeytys, mediatunnukset, jätä ilmoitus, ota yhteyttä, anna palautetta. Nyt voit seurata pakettisi saapumista myös puhelimestasi käsin. Jos et ole hetkeen kirjautunut Netpostiin, niin sinua pyydetään päivittämään yhteystietosi kirjautumisen yhteydessä. Chat- asiakaspalvelu Löydät chat-asiakaspalvelumme OmaElisasta ma-pe 8-ja la-su 9-17. Vinkki : Jos chat-nappia ei ilmesty chatin aukioloaikana, kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuina.


Henkilöasiakas, katso OP:n asiakaspalvelun ohjeet ja vastaukset yleisimmin kysyttyihin asioihin. Lue aiheet ja katso löytäisitkö avun. Autamme ongelmatilanteissa ja osallistumme mielellämme kampanjasi suunnitteluun. Asiakaspalvelu on apunasi. Ne sijaitsevat esim.


Kirjauduttuasi sisään asiakaspalvelun chat palvelee kellon ympäri. Muina aikoina vain PUK-kyselyt, vikailmoitukset ja varkaus- tai katoamistilanteet. In English På svenska. Huomioithan ettei edellämainittujen tietojen paikkansapitävyyttä voida täysin varmistaa.


Teitkö ostoksia verkossa?

Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa Samsungin puhelin tai tabletti. Säästät aikaasi ja vaivaa tästä ei ole sinulle nimeksikään. Lähetä meille viesti. Jos haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää myymälöistä, verkkokaupasta, tilauksista tai tuotteista, lähetä meille viesti.


Mikäli sinulla on kysyttävää sähköautojen Kotilatauksesta tai Aurinkolatauksesta, ota yhteyttä Energiatiimiin. Olemme täällä sinua varten! Alla löydät apua ja ohjeita moneen eri tilanteeseen.


Voit myös käyttää hakua vastauksen etsimiseen. Mikäli vastausta ei löydy, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit