maanantai 13. toukokuuta 2019

Naimisiin thaimaassa

Tosta linkistä löytyy vaikka mitä kivaa. Thaimaassa mutta suunitelmat muuttuivat. Tota firmaa silloin kattelin siihen tarkoitukseen. Jos ei muuta, niin kivoja kuvia sieltä ainakin löytyy.


Tosi kivan näköstä musta jos miehellä on esim.

Ulkomailla naimisiin ? Haaveiletko hääjuhlasta suosikkikohteessasi tai kahdenkeskisestä karkumatkasta kaukomaille? Oli sitten kyseessä vihkivalojen vaihtaminen valkoisella hiekkarannalla tai hilpeä hääjuhla italialaisessa villassa, naimisiinmeno ulkomailla on monen pariskunnan unelma. Koska oma perhe ja suku on köyhää, yleensä naiset lähtevät maaseudulta kaupunkiin tienaamaan rahaa ja ehkä jopa hakemaan sitä lottovoittoa, eli pyrkimään länsimaalaisiin naimisiin. Elämänohjeita ihmiset nimenomaan kaipaavat.


Olen itse asunut maassa pitkään, ja tunnen monia, joilla on ollut ihan perusasiat hukassa naimisiin mennessä: ei esim. Kristillisen uskomme mukaan avioliitto on Jumalan asettama. Jumala on tarkoittanut ihmisen elämään toisen kanssa.

Avioliitto on perheen perusta. Vihkijänä pappi vahvistaa liiton, johon pari on sitoutunut keskinäisellä lupauksella. Luckin ja Gizmon avioliittoprojekti saatiin vihdoin maaliin saakka.


Näin prosessi eteni. Aivan ensimmäiseksi piti hakea tässä tapauksessa Hämeen maistraatista todistus avioliiton esteettömyydelle. Muistilista vihkiparille. Aloittakaa valmistelut hyvissä ajoin.


Ottakaa yhteyttä paikalliseen siirtolaispappiin, siviiliviranomaiseen tai paikalliseen hääjärjestelijään. Viisumi ja oleskelulupa Suomeen. Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Liitto solmitaan thaimaalaisessa maistraatissa.


Jotkut olivat pettyneitä avioliittoihinsa, koska olivat menneet naimisiin väärin odotuksin. Onhan tuo Suomessakin nähty. Jos siis olet tehnyt saman tai kuullut muiden tehneen olisimme kovasti kiitollisia avusta. Jutta Jussila menee naimisiin kihlattunsa Harrin kanssa Aasian lämmössä.


Tarkka päivä on siis vielä auki. Heti seuraavan kerran nainen oli kentällä vastassa, jonka jälkeen suhde etenikin nopeasti.

Ensin pari tapasi hotellisssa, sitten he vuokrasivat talon naisen kotikylältä ja muuttivat sinne. Esteettömyystodistus olisi pitänyt vahvistaa Suomen-suurlähetystössä. Koska se puuttui, maistraatissa käännettiin paperi ympäri ja todettiin, että sieltä puuttuu leima: ”Ette te voi mennä naimisiin ”. Rantahäät ovat täydellinen tapa aloittaa loppuelämäsi rakkaimpasi kanssa.


Valitse, haluatko viettää häät intiimisti pienellä joukolla tai jakaa tärkeimmän hetkesi koko suvun ja ystävien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit