keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Referaatti pedanet

PÄÄTTÖTYÖ: KIRJA-ANALYYSIN OHJEET Seuraa kirja-analyysin ohjeita tarkasti. Kirjoita aina kokonaisin lausein (kirjoitelman tapaan) ja huolehdi, että käsittelet pyydettyjä asioita. Mikko Puttosen tekstissä Valheitta voit paremmin on paljon erilaisia ulkoasuelementtejä.


Tekstistä löytyy tietenkin otsikko ja heti otsikon alapuolelta löytyy ingressi. Oleellista referaatille on objektiivisuus ja sisällön kattavuus. Tavallisesti kirjoitus on n. Vaaralliset farkut Farkkujen hiekkapuhaltaminen on työntekijöille hengenvaarallista.


Melkein kaikki farkkubrändit ovat kieltäneet sen. Silti pelkästään Bangladeshista lähtee vientiin kymmeniä miljoonia hiekkapuhaltaen kulutettuja housuja vuosittain, muista farkkumaista puhumattakaan. En tiedä, luetaanko Pedanet näihin kyseessä oleviin sosiaalisen median sovelluksiin.


Täytyypä sanoa, että muita en ole vielä opetuksessani käyttänyt. Tähän opintojaksoon ilmoittauduin sen takia, että oppisin käyttämään myös muita. Suomenkielisen sivuston. Kielijelppi on Helsingin yliopiston kielikeskuksen ylläpitämä. John Rawls – oikeudenmukaisuusteoria: ihmisille tulee antaa suurin mahdollinen vapaus, joka on liitettävissä muiden vastaavaan vapauteen.


Kangasalan Prisma-keskus, kaupunki-info. Tule kysymään, keskustelemaan ja kuulemaan kaikenlaista Lamminrahkasta. Millaisia asuntoja Lamminrahkaan tulee? Luetaan vaativampia tekstejä työpaikkailmoituksesta sanomalehden pääkirjoitukseen. Kommentoiva referaatti artikkeliin Gradun ohjaus n avulla.


Kirjoitustehtävän aiheena on esimerkiksi sanomalehtiartikkelin tiivistelmä tai referaatti ja essee. Opettajan oma materiaali. Adjektiiveilla on vertailumuotoja, jotka ilmaisevat ominaisuuden suurempaa tai suurinta määrää. Eri adjektiivityypeillä muodot ovat.


Klassikkoteoksista otetaan selvää niiden kirjoittajan henkilöhistoriasta, ilmestymisajasta ja siitä, mikä merkitys teoksilla oli aikanaan sekä siitä, miksi teokset ovat klassikkoja. Tutkielma tehdään saman aikakauden samasta aihepiiristä kuin referaatti. Laajuus 10–sivua. Ihanat Cobblerinan korvikset on nyt arvottu. Kiitos kaikille osallistuneille, oli kiva lukea teidän unelmalaukuista.


Unelmalaukun voi tilata vaikka Cobblerinalta, joka tosiaan valmistaa laukkuja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Mutta ne korvisten uudet omistajat siis. Suoritukset: Yksi tiedejulkaisuihin, tietoverkojen tai tiedotusvälineiden seurantaan perustuva essee ja yksi referaatti kurssin sisältöihin liittyvistä aiheista. Loppukeskustelu vastuuopettajan kanssa.


Myös runsas valikoima navigaattoritarvikkeita navigaattorin kiinnitykseen. Pukeutumisesta on tullut edellisen muuton ja sen yhteydessä tapahtuneen vaatteiden karsimisen jälkeen huomattavasti helpompaa. Lekmeriltä saat turvalliset ja suositut lelut. Inarin kunnan perusopetuksen saamenkielisen opetuksen opetussuunnitelma SISÄLLYS LUKU INARIN KUNNAN PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMAN MERKITYS JA LAADINTA.


Koko esitys - nimeltään Gaudeamus igitur - ylioppilastutkinnon kehittäminen on ladattavissa Valtioneuvoston julkaisuarkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit