perjantai 31. toukokuuta 2019

Tekes rahoitus 2018

Säästä yhdistämällä lainojasi jopa 60. Täytä hakemus kätevästi netissä. Tarkista hinnat ja korkoprosentit. Meiltä lainaa autoon helposti. Täältä löydät kaikki maksumme.


Asiakaspalvelumme on aina apunasi!

Hae lainaa, mihin ikinä tarvitsetkin. Katso yli lainan vertailu. Palvelemme sinua yrittäjämaisella asenteella ja osaamisella.


Innovaatiosetelillä halutaan madaltaa kynnystä pk-yrityksissä hankkia avukseen ulkopuolista, liiketoimintakasvua kiihdyttävää asiantuntija-apua. Suomalaisille asiakkaille Palvelut Rahoitus Tutkimus- ja kehitysrahoitus Tutkimus- ja kehitysrahoitus Tutkimus- ja kehitysrahoituksella voit nopeuttaa tuotekehitystä, uudistaa tai kehittää kokonaan uusia tuotteita, palveluita, tuotantomenetelmiä tai liiketoimintamalleja. Näissä Tempo de minimis -avustuksissa sovelletaan kertakorvausmallia ja rahoitus maksetaan raportin perusteella. Business Finland maksaa myöntämänsä rahoituksen projektin etenemisen mukaan. Virallisia yhteyksiä lukuun ottamatta käytössä oli lyhyt muoto Tekes.


Kaikki Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta haettavat tuet löydät täältä.

Rahoitus hankkeisiin Sitra uudistaa erilaisilla hankkeilla ajattelua hyvästä elämästä. Etsimme ihmislähtöisiä toimintamalleja ja vauhditamme kestävää liiketoimintaa. Ilman vakuuksia tai takaajia. Helppo ja turvallinen hakemus.


Tekes myönsi alkumetreillä rahoituksen Tea Latvalan design-dildoille, mutta tekijöitä puisille peniksille ja anustapeille on vaikea löytää etenkin Suomesta. Neuvottelut tyssäävät usein alkuunsa, kun käy ilmi minkälaisista tuotteista on kyse. Tämä artikkeli jatkaa juttusarjaa Tekes - rahoitus 10 jossa käyn läpi kuinka navigoida Tekes -viidakon läpi, jonka toisella puolella odottaa maine ja (valtion) mammona. Juttusarjan muut osat: Osa Osa Osa 4. Rahoitushakemuksen tekeminen on nykyään suoraviivaista ja helppoa heidän verkkojärjestelmän kautta. Rahoitus - ja lainapalvelut Valtiokonttori hallinnoi valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia.


Vastaamme myös lainapäätöksen jälkeisistä tehtävistä, muun muassa lainojen maksatuksesta, velkomisesta ja vakuuksien hallinnoinnista. Rahalla on kehitetty työhyvinvointia tukevaa mobiilivalmennusohjelmaa. Mobiilisovellus tulee pian markkinoille, kertoo 90-vuotisjuhliin valmistautuvan Vierumäki Country Clubin toimitusjohtaja Heikki Hietanen. Yritysrahoitus ja sen hakeminen on tuttua kaikille yrittäjille.


Usein yritys perustetaan omilla säästöillä tai pienellä pankkilainalla, mutta yrityksen rahoitus on monelle yrittäjälle jatkuva prosessi – yritysrahoitusta on saatava esimerkiksi nopean kasvun tai uusien investointien vuoksi. Korkeakoulujen ja tiedelaitosten ohjaus, rahoitus ja sopimukset. Opetus- ja kulttuuriministeriö ohjaa korkeakoulujen ja tiedelaitosten toimintaa ja toimii niiden pääasiallisena rahoittajana.


Käytännössä rahoituspalvelut ovat pysyneet hyvin paljon aikaisemman kaltaisina.

Teollisuusministeriö Lintilä pyysi lehden mukaan viikonlopun aikana selvityksen asiasta. Suomeen perustettaisiin IBM:n kuuluisaan Watson-tekoälyyn perustuva osaamiskeskus. Se erikoistuisi terveysteknologiaan.


Kyse oli Tekesin historian suurimmasta yhteistyöhankkeesta. Jos yrityksen ajatuksissa siintää kansainväliset markkinat, mutta tuotteen tai palvelun toimivuudesta kyseisillä markkinoilla ei ole vielä tietoa, ovat Tempo- tai Kiito- rahoitus hyviä vaihtoehtoja. Rahoitus on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka pyrkivät kansainväliseen kasvuun.


Törmään vieläkin startuppeihin jotka eivät aio hakea tai ei edes tiedä mistä on kyse, kun mainitsen Tekes -rahoituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit