maanantai 27. toukokuuta 2019

If matkavakuutus

Helposti ja nopeasti verkkokaupasta ilman säätöä. Laske hinta ja osta! Tarkista lähin tästä! Osta matkavakuutus helposti netistä, ja saat sen heti voimaan.


Ifissä matkavakuutus koostuu matkustajavakuutuksesta ja matkatavaravakuutuksesta.

Kun ostat matkavakuutuksen, voit valita, vakuutatko vain itsesi vai myös matkatavarasi. Ulkomaan korvauspalvelu auttaa sinua vuorokauden ympäri. Jos alaikäinen lapsi matkustaa ilman vanhempia tai jos meno- tai paluumatka matkakohteeseen on eri aikaan kuin vanhemmilla, tulee hänelle ottaa oma vakuutus.


Matkavakuutuksen opas ja ehdot. Ota mukaan matkavakuutuskortti tai tulostamasi matkavakuutustodistus. Jos ennen matkaa todettu sairautesi pahenee matkakohteessa, matkavakuutus korvaa matkakohteessa annetun ensiapuluonteisen hoidon kustannuksia enintään päivän ajan.


Määräaikainen matkavakuutus kannattaa ottaa, jos matkustat harvemmin.

Se on voimassa erikseen sovitun ajan, kuten viikon tai kuukauden, kaikkialla maailmassa. Lomalle lemmikin kanssa. Jatkuva vai määräaikainen matkavakuutus.


Vertaa matkavakuutusten hinnat helposti ja nopeasti. Matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkalla sattuvan sairauden hoitokulut. Riskialueelle matkustaminen. Insinööriliiton jäsenyys sisältää kattavan vakuutuspaketin sekä työelämään että vapaa-ajalle. Vakuutussopimus on tehty If Vakuutuksen kanssa.


Pakkaa aina matkalle mukaan myös matkavakuutus , jolla turvaat itsellesi ja matkatavaroillesi aiheutuneita vahinkoja ja voit lähteä reissuun ilman huolta. Passi ja hammasharja - pakattu. Mutta lomalle kannattaa hankkia ajoissa myös se kenties kaikkein tärkein, eli matkavakuutus.


Kaikissa matkavakuutuksissa ei ole automaattisesti matkatavaravakuutusta, vaan se pitää ottaa itse. POP Vakuutuksen matkavakuutuslaskurilla voit tutustua vaihtoehtoihin ja laskea matkavakuutuksen hinnan nopeasti, helposti ja turvallisesti verkossa. Voit myös ostaa matkavakuutuksen kätevästi suoraan verkkokaupassa vain muutamassa minuutissa!


Suosittelemme aina yksityisen matkavakuutuksen ottamista, sillä EU:n alueella käytettävä eurooppalainen sairaanhoitokortti ei kata erityishoidon tai kotiutusta vaativien sairas- ja kuolemantapauksien kuluja.

Kertamatkavakuutus on vaihtoehto sinulle, joka matkustat kerran tai pari vuodessa. Vakuutuksen voit ottaa joko itsellesi, perheellesi tai parivakuutuksena, siten kuin se sinulle ja budjetillesi sopii. Travel Guard matkavakuutus mahdollistaa matkustamisen vähemmällä stressillä ja ennen kaikkea paremmalla mielenrauhalla.


Nordea Gold -luottokortilla Mastercard- matkavakuutus on voimassa, kun vähintään yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Finnair Plus -luottokortilla Mastercard- matkavakuutus on voimassa, kun ulkomaanmatkasi maksetaan kokonaan Finnair Plus Mastercard -luottokortin luotto-ominaisuudella. Se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta.


Hymy, joka kuuluu ja näkyy asiakaskohtaamisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit