perjantai 3. toukokuuta 2019

Keva asunnot

Asuntomme ovat hyvätasoisia ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vihreän sähkön osuutta Kevan kiinteistöihin hankitusta sähköenergiasta on tarkoitus kasvattaa vähintään prosenttiin. Etsi itsellesi sopiva vuokra-asunto osoitteesta asunnot.


Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoittamisesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Löydä koko Suomesta vuokrattavia asuntoja, mökkejä, autopaikkoja, tontteja kimppakämppiä ym. Yritysten ja yksityisten ilmoitukset.

Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään! Ilmarisen tehtävä on varmistaa, että sen asiakasyritysten henkilöstö saa työstään ansaitsemansa eläkkeen. Tarjoamme myös ideoita ja vinkkejä parempaan asumiseen: sisustus, remontti, rakentaminen ja asunnonvaihto. Suomen suosituin ja kattavin asumisen palvelu.


Keva oli sijoittanut korko-, osake-, kiinteistö-, pääoma- ja hedgerahastosijoituksiin. Osaa sijoitusomaisuudesta se hallinnoi itse, osaa hallinnoitiin omaisuudenhoitajien välityksellä. Kevan osakesalkku on hajautettu kaikkialle maailmaan.

Keva on toimitilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen. Keva omistaa sekä vuokra-asuntoja että toimitiloja ympäri Suomea. Muualla Suomessa toimitiloja on mm. Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lohjalla, Tampereella ja Turussa.


Ideoita ja inspiraatiota asumiseen. Tilaamalla Oikotie Asuntojen uutiskirjeen saat sähköpostiisi kaksi kertaa kuukaudessa sisustusaiheisia artikkeleita, asumisen oppaita sekä inspiraatiota arkeen ja juhlaan. VAV-konserni myi Vantaalta VAV Yhtymä Oy:n omistaman kiinteistön osoitteesta Knaapinkuja Seutulasta sekä VAV Asunnot Oy:n omistamat Malvatie ja Malvatie Ruskeasannasta sekä Mikaelintie Asolasta ABC Asunnoille. Tältä sivulta löydät kaikki Lumo- ja VVO-vuokrakodit ympäri Suomen. Asuntoja löytyy niin perheiden, sinkkujen kuin pariskuntien tarpeisiin.


Asiakaspalvelu puh. Helsingin kaupungin asunnot Oy. Keva Kodit - Kivoja koteja - Tee asuntohakemus - Keva Asunnot. Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Asunnot ja muut myytävät kohteet kuten uudiskohteet, myytävät loma- asunnot , myytävät tontit ja autopaikat ovat arvokasta omaisuutta, jota me Huoneistokeskuksella käsittelemme ammattitaidolla ja asianmukaisesti kiinteistönvälitystoimialan periaatteita noudattaen.


Myytävät kiinteistöt ovat rivitaloja, joissa on yhteensä asuntoa. Vuokra- asunnot ja toimitilat. Lue vastauksemme useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Asunnonhakijan sivuilta löydät tietoa asunnon hakemisesta ja asumisesta M2-Kodissa. Käytämme sivustollamme evästeitä mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit