tiistai 28. toukokuuta 2019

Indeksipisteluku 2019

Vuokrasopimus on allekirjoitettu 1. Olemme nyt YPL Palvelu Oy. Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy:n uusi nimi on nyt YPL Palvelu Oy. Nimenmuutoksen myötä yhtiön viralliseksi nimeksi tulee tuttu nimi, joka on ollut jo vuosia verkkosivujemme ja sähköpostiemme osoitteena.


Se tuottaa valtaosan Suomen virallisista tilastoista ja on tilastoalan merkittävä kansainvälinen toimija. Ensimmäinen indeksitarkistus tehdään 01. Rantasen mukaan myös kuluttajien asunnonostoaikeet ovat Tilastokeskuksen kuluttajabarometrin mukaan nousseet alkuvuoden aikana korkeammalle kuin vuosiin.


Myös kuluttajien asunnonostoaikeet ovat Tilastokeskuksen kuluttajabarometrin mukaan nousseet alkuvuoden aikana korkeammalle kuin vuosiin. Lienee niin että parantuneen työllisyysasteen seurauksena tuo TVM maksu oli ”ylimitoitettu” (en tiedä tarkalleen oliko näin). Kokonaisuutenaan tuo kommenttisi oli asiallinen ja osuva! Olen iloinen siitä, että sijoittajien kiinnostuksen laskemisen myötä ensiasunnon ostajat ovat jälleen saamassa jalansijaa asuntomarkkinoilla, hän sanoo tiedotteen mukaan. KUNTA Liitteenä vakuutusehdot.


Omistusasumisesta kertyvä asuntotulo on tällä hetkellä historiallisen korkealla Suomessa. Oman kodin hankinta on kannattavampaa kuin koskaan. Se näkyy asuntomarkkinoilla omaa ensiasuntoaan tosi tarkoituksella etsivien määrän kasvuna ja toteutuneina asuntokauppoina. Tilat vuokrataan käytettäväksi viranomaisen hyväksymässä käyttötarkoituksessa terveys- ja hyvinvointikeskuksena.


Indeksipisteluku johdetaan siis enintään kymmenen kansainvälisen järjestön omaan tiedonhankintaan liityvästä käsityksestä. Mikäli indeksipisteluku puolestaan on laskenut treideri saa ylimääräisen bonuksen. Ruotsi pysyi sijalla 1 indeksipisteillä 52. Saksan indeksipisteluku on 69. Tutkimuksessa ei havaittu luottokriisin vaikuttaneen merkittävästi sektorin houkuttelevuuteen sijoitusmielessä.


Jos indeksipisteluku laskee vuokraa ei kuitenkaan alenneta. Viivästyskorko on voimassa olevan korkolain mukaan. Asuntotulo kertoo, kuinka paljon omistusasunnossa asuva joutuisi maksamaan vuokraa vastaavanlaisessa asunnossa asuessaan.


Jos asuntolainan korot, hoitovastikkeet, vakuutukset ja muut kustannukset ovat vähemmän kuin vuokra, omistusasunnossa asuva hyötyy siitä, ettei hän maksa vuokraa asuakseen vastaavassa asunnossa. Talouden pitkään jatkuneen epävarmuuden vaikutus näyttää hiipuvan vähittäiskaupassa. Tämä käy ilmi uusimmista Tilastokeskuksen vähittäiskaupan myyntitilastoista. Myynnin määrä, josta hintojen vaikutus on poistettu, nousi samana aikana prosenttia.


Tekninen lautakunta. TARJOUSPYYNTÖ METSÄOMAISUUDEN HOITAMISESTA. Puolangan kunta pyytää tarjoustanne metsäomaisuuden hoitoon liittyvistä palveluista kunnan omistamien metsätilojen osalta kaudelle 1. Erityisesti asiasta kysyttäessä Raimo Sailas vahvisti, että Aallon kehittämisrahat eivät ole keneltäkään pois.


Nyt tosin YLE kertoo toista. Ilmeisesti Raimolla ei sittenkään ollut omaa setelipainoaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit