torstai 2. toukokuuta 2019

Valkovenäjä matkavakuutus

Matkavakuutuksen ostat Ifiltä helposti ja nopeasti. Osta kätevästi netistä! Tarkista lähin tästä! Varaa hotelli kätevästi netissä.


Valko-Venäjä on suvaitsevainen, mutta konservatiivinen maa. Matkustajan kannattaa kiinnittää huomiota paikallisiin rajoituksiin ja kieltoihin muun muassa tupakoinnin ja alkoholin käyttämisestä julkisilla paikoilla. Maa jakaa rajan Venäjän, Latvian, Liettuan, Puolan ja Ukrainan kanssa.


Maassa on historian aikana sodittu todella paljon, ja pölyn laskeuduttua siitä ovat jääneet muistuttamaan useat linnoitukset. Matkustajalla pitää olla voimassa oleva matkavakuutus , joka korvaa vähintään 10. Mainitsemasi diktatuuri pitää esim.


Olitko ilman Belarus-visaa liikkeellä? Kiinnijäämisen riski on varmaan pieni, jos ei törppöile ja majoittuu yksityisesti. Kattava matkavakuutus on tarpeen Venäjälle matkustettaessa. Venäjällä tarttuvista taudeista esiintyy HIViä ja tuberkuloosia, ja tartuntariski on suurempi kuin Suomessa. Monien mielikuvissa kaupunki on harmaa ja karu, mutta todellisuudessa matkailijaa odottaa siisti ja moderni pääkaupunki, jossa on lukuisia kahviloita, gallerioita ja museoita, edullinen hintataso ja välittömän ystävällisiä paikallisia.


Räätälöimme liike-, yksityis- ja ryhmämatkoja ympäri Venäjää. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan maitse tai lentäen Venäjälle. Viisumi on henkilökohtainen ja määräaikainen Venäjän konsulaatin tai suurlähetystön myöntämä asiakirja, joka antaa luvan rajanylitykseen ja lyhytkestoiseen oleskeluun maassa. Viisumityyppi perustuu matkan tarkoitukseen (esim. vapaa-ajan matka tai liikematka) ja vierailun kestoon. Oletko lähdössä matkalle?


Varmista, että matkavakuutuksesi on kunnossa. Se, että asiakkaidemme elämän tärkeät asiat ovat meillä turvassa ja he voivat elää huoletta. Vieraissa oloissa voi olla vaikea saada apua mielenterveysongelmiin ja vaikeasti hoidettavien mielenterveysoireiden takia matka joudutaan joskus keskeyttämään.


Ota nyt vakuutus netistä! Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan.


Henkilökohtainen viisumi (yksityis- ja ryhmämatkat) Viisumianomus huolellisesti täytettynä ja allekirjoitettuna hyvissä ajoin. Konsulaatti ei käsittele vaillinaisia viisumianomuksia eikä niihin saa tehdä mitään korjauksia. Lisäksi suosittelemme vihreän kortin ottamista mukaan, kun lähdet omalla autolla Espanjaan.


Hotelliaamiaisen jälkeen vierailemme joululelujen Grai-yrityksen museon työpajassa. Pääkaupunki Minsk on täynnä yllätyksiä ja hinnat ovat uskomattoman edullisia. Siksi Minskiin kannattaa matkustaa pian. Kuitenkin, niiden ihmisten, jotka tulevat niistä maista, joilla on keskinäiset sopimukset Venäjän kanssa, ei tarvitse hankkia viisumia.


Green Card on vakuutusyhtiöltä tilattava todistus autosi tai muun ajoneuvosi voimassa olevasta liikennevakuutuksesta. Ulkomaille suuntaavalla ajomatkalla Green Card on esitettävä mahdollisen liikennevahingon yhteydessä sekä tarvittaessa rajaviranomaisille vierailtavan valtion rajalla. Valkovenäjäksi sen nimi on рубель (monikossa рублёў).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit