perjantai 24. toukokuuta 2019

Kela kuntoutus yhteystiedot

Kela kuntoutus yhteystiedot

Kela järjestää kuntoutusta kaiken ikäisille ja turvaa toimeentuloa kuntoutuksen aikana. Kela neuvoo yhteistyökumppaneitaan viranomaislinjalla, chatissa ja suojatulla sähköpostilla. Katso viranomaislinjan puhelinnumero ja muut yhteystiedot yhteistyökumppaneille. Mikäli et tavoita organisaatiosi ammatillisen kuntoutuksen yhteyshenkilöä, voit soittaa yllämainittuun t yönantajalle ja työterveyshuollolle suunnattuun ammatillisen kuntoutuksen puhelinnumeroon. Kansaneläkelaitoksen järjestämän kuntoutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on sairauden tai vamman aiheuttama työkyvyttömyyden uhka tai työkyky oleellisesti heikentynyt, vaikeavammaiset alle 65-vuotiaat ja muu kuntoutustarpeessa oleva työikäinen väestö.


Kela kuntoutus yhteystiedot

Laki Kansaneläkelaitoksen kuntoutusetuuksista ja kuntoutusrahaetuuksista Mielenterveyskuntoutuksessa Kelan tehtävä on. Kuntoutus , Helsinki yhteystietosivu. Kursseilta saat tietoa sairaudestasi, vertaistukea sekä tukea arjen toimintoihin ja niistä suoriutumiseen. Kela - kuntoutus Olipa kuntoutustarpeesi vaativaa, lääkinnällistä, ammatillista tai työllistymistä edistävää, Vetrea tarjoaa kuntoutuspalveluja laitos- ja avomuotoisena.


Kurssit toteutetaan ryhmäkuntoutuksena. Toimintakykyä tarkastellaan aina kokonaisuutena ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Kela hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa eri elämäntilanteissa. Kelan asiakkaita ovat kaikki Suomessa asuvat sekä ulkomailla asuvat Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluvat henkilöt. Kelan hoitamaan sosiaaliturvaan kuuluvat lapsiperheiden tuet, sairausvakuutus, kuntoutus , työttömän perusturva, asumistuki, opintotuki ja vähimmäiseläkkeet.


Jos kokeilet mitä tahansa ongelmia tai on kysyttävää, käytä Kela puhelinnumero ottaakseen yhteyttä asiakaspalveluun. Siinä tapauksessa, jos ei ole mahdollisuutta soittaa, käytä muut Kela yhteystiedot , joita on monta ja saa vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja. Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa.


Aikuisen moniammatillinen kuntoutus Katso esite IKKU-kurssit Katso kurssien esite Alla lisätietoja kurssien ajankohdista ja paikkatilanteista: KIILA- kuntoutus Katso KIILA-esite Omaishoitajien parikurssit Katso kurssien esite Alla lisätietoja kurssien. Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi. Meille voit hakeutua kuntoutukseen esimerkiksi Kelan, Valtiokonttorin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksaen. Parempaa arkea kohti voidaan suunnata osaavan moniammatillisen kuntoutuksen keinoin tai se voi joskus tarkoittaa hyvää lounasta ja makoisia unia ohikulkijalle hotellissamme.


Kela kuntoutus yhteystiedot

Järjestämme työikäisten kuntoutusta ja työkykyä ylläpitävää toimintaa sen monissa muodoissaan. Kelan itsensä järjestämistä kursseista löydät tietoa myös Kelan sivuilta. Kannattaa tutustua myös kuntoutuslaitosten omilla verkkosivuilla olevaan tarjontaan. Kela harkitsee kuntoutustarpeesi hakemuksen ja lääkärilausunnon perusteella. Lääkärin B-lausunnosta ilmenee: - mikä sairaus tai vamma sinulla on - työ- ja toimintakykysi ja sen rajoitukset - mitä kuntoutusta lääkäri suosittelee - perustelut, miksi kuntoutus on sinulle tarpeellista - mitkä ovat kuntoutuksesi tavoitteet ja.


KELAN KUNTOUTUS Kela kustantaa kuntoutuksen – sinä saat hyödyn! Kursseiltamme saat lisätietoa sairaudestasi, minkä seurauksena osaat hoitaa itseäsi paremmin ja elämänlaatusi paranee – selviydyt paremmin kotona. Matkakorvausta haetaan toimittamalla Kelaan matkakorvaushakemus (SV 4), osallistumistodistus kuntoutuksesta sekä matkaliput ja maksukuitit.


Toimintaterapiahankinnat odottavat vielä markkinavuoropuhelua, ja ne uusitaan vasta sen jälkeen. Uutena tietona Kela kertoi, että korkein hallinto-oikeus on hylännyt Kelan valitukset markkinaoikeuden kumoamista terapiahankinnoista. Hylky perustui siihen, ettei KHO antanut Kelalle valituslupaa asiassa.


Lääkäri voi kirjoittaa myös lähetteen esimerkiksi fysioterapiaan, josta voi jälkikäteen hakea Kelalta sv-korvausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit