maanantai 13. toukokuuta 2019

Matkustustiedote kreikka

Myös Sinä voit voittaa matkan minne haluat. Maanjäristyksen sattuessa pysy rauhallisena ja toimi harkitusti. Jos olet sisällä, hakeudu pöydän alle tai kantavan seinän luokse. Rahoista ja matkustusasiakirjoista kannattaa pitää matkan aikana hyvää huolta ja selvittää etukäteen, mitä matkavakuutus kattaa.


Mielenosoituksia ja lakkoja järjestetään silloin tällöin pääkaupunkiseudulla, ja ne aiheuttavat yleensä liikenneruuhkia. Kreikka on turvallinen matkailumaa. Sijaintinsa ansiosta Kreikassa on erittäin miellyttävä ilmasto.


Kreikan miljoonasta asukkaasta noin puoli miljoonaa asuu Peloponnesoksen niemimaalla. Maa on yleisesti määritelty turvalliseksi matkailukohteeksi, ja erityisesti Kreikan saarilla on rauhallista lomailla. Matkustustiedote Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle.


Matkustustiedote kreikka

Rodos on suurin Kreikan saarista Välimeressä ja erittäin suosittu turistikohde. Turisteja saarelle houkuttavat idyllinen ja hyvin säilynyt historiallinen keskusta, aurinkoiset ja lähes vuoden ympäri lämpimät rannat sekä lukuisat arkeologiset alueet. Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus.


Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tarkista mitä matkustusasiakirjoja tarvitset kohdemaahasi. Ota passista kopio mukaan matkalle. Matkustusilmoitus on palvelu, jossa ulkomaille matkustavat tai muuttavat suomalaiset voivat antaa matka- ja yhteystietonsa ulkoministeriölle.


Matkustustiedote kreikka

Noudata tavanomaista varovaisuutta. Kos on Välimeren tunnetuimpia lomasaaria, ja se on Rodoksen jälkeen Dodekanesian saariston suosituin lomapaikka. Saari on ilmastoltaan ihanteellinen paikka huhtikuulta aina marraskuulle, ja se on Rodosta rauhallisempi paikka viettää tyypillistä rantalomaa Kreikassa. Viimeksi koriin lisätyt tuotteet jäspi lämminvesivaraaja l hinta. Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.


Kreikasta on vuosien varrella muodostunut erittäin suosittu matkakohde, jossa käy tuhansia matkailijoita. Matkallesi on luvassa ihania päiviä kauniilla, loputtomiin jatkuvilla rannoilla, hyvää ruokaa ja antiikin kulttuuria! Kreikan pääkaupunki Ateena on maailman vanhimpia kaupunkeja, ja se on Euroopan suosituimpia kaupunkilomakohteita. Matkailijoita etenkin kesäisin mutta myös muina vuodenaikoina sinne vetävät Akropoliin tyyliset antiikin ajan nähtävyydet, joita siellä onkin enemmän kuin muissa kaupungeissa. Matkalla tulee olla mukana matkan ajan voimassaoleva passi tai 1. Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia alle päivän oleskeluun.


Kirjoittelin blogiin kokemuksia Lefkasin saarelta pakettimatkailijan näkökulmasta. Suosittelen, ettet ota kaikkea ihan kirjaimellisesti :) Lefkas on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa viettää helposti ainakin viikon. Matkailijan terveysopas käsittelee monipuolisesti matkailijan terveyteen liittyviä aiheita.


Oppaasta löydät muun muassa maakohtaiset rokotussuositukset tai -vaatimukset sekä ohjeita matkailijan terveysriskien ehkäisyyn. Osassa maata esiintyy keltakuumetta (ks. Keltakuume 3).


Tarkista, mitä matkustusasiakirjoja tarvitset matkustaessasi Pohjois-Amerikkaan. Valitse jäsenyys tai tili. Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla. Lue aiheen Turkki keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


Suomi- tuhansia aiheita. Aktiviteetteja ja rentoa löhöilyä auringossa tarjoava Kenia on varteenotettava vaihtoehto matkakohteeksi. Tämän afrikkalaisvaltion luonnonpuistot ovat safarikohteiden suosikkeja ja Intian valtameren rannalla sijaitseva Mombasa puolestaan yksi maanosan tunnetuimmista rantalomakohteista.


Värikäs kulttuuri ja hyvät aktiviteetit kiinnostavat matkailijaa Kenia sijaitsee Itä-Afrikassa. Kap Verde on erinomainen kohde silloin, jos unelmalomaasi sisältyy aurinkoa, pitkiä rantoja ja lämpimän leppoisia päiviä. Mukavasti viilentävät merituulet pitävät huolen siitä, ettei kuumuus käy sietämättömäksi. Tästä osiosta löydät tietoa siitä, mitä organisaatioiden on otettava huomioon henkilötietojen käsittelyssä.


Osiossa on tietoa rekisterinpitäjille, henkilötietojen käsittelijöille ja tietosuojavastaaville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit