maanantai 13. toukokuuta 2019

Spv kilpailukalenteri

Spv kilpailukalenteri

Kalle Viippo kaasutteli upeasti neljänneksi Abu Dhabin Formula -osakilpailussa. Vene Båt -messut 10. Messupaikka on maksuton. Kilpaveneilyllä oma iso alue. Kadettisarjan kilpailukalenteri kokonaisuudessaan löytyy SOLin kalenterisivulta.


SPV tukee kadettisarjaa. Miehistön jäsenenä kilpailuun voi osallistua kuka tahansa. Keskiviikkokilpailun gastipörssi toimii Juurikkasaaren satamassa ja nimenhuuto. Kaikki hevosurheilusta: ravit, vihjeet, lähtölistat, hevostilastot, laukka.


Myös Sinä voit voittaa matkan minne haluat. Yksipäiväinen kurssi on tarkoitettu purjehduskilpailujen järjestäjille, kilpailijoille, junioreille ja junioreiden vanhemmille. Toivotaan runsasta osallistujamäärää oppimaan, kertaamaan tai päivittämään kilpailusääntöjen ja kisajärjestelyjen maailmaa. Muutokset ovat vielä mahdollisia, ellei peräti todennäköisiä.


Linkit manage2sailiin: tapahtumakalenteri ranking-sarja Päivämäärä Tapahtuma Järjestäjä Lisätiedot 6. Liros Nordic Cup, Ruotsin GPStenungsund. Kaustarin lahti Mustakarin edustalla Ekenäs Segelsällskap Vrakholmens tillfartssegling LYS Norra hamnen, Ekenäs - Vrakholmen NJK er GP 49er, FX C Oulun merenkävijät. SCTL:n kilpailukalenteri. Alla olevasta kalenterista löydät liiton tapahtumat sekä ranking-kilpailut.


Klikkaamalla orassia kalenteri merkintää saat lisätietoja kilpaulusta. Paina Siirry maksamaan linkkiä ja huolehdi jäsenmaksu kuntoon! Edustaminen Kälviän Tarmoa yksilö- tai joukkuelajeissa edellyttää, että jäsenmaksu on maksettuna. Katsastettu vene oikeuttaa käyttämään veneseuran lippua. Myös vakuutusyhtiöt myöntävät katsastetuille veneille alennuksia vakuutusmaksuista.


Spv kilpailukalenteri

Valmistautuessasi veneesi katsastukseen, voit tarkistaa eri katsastusluokkien vaatimukset täältä. Siinä missä yhdistetyn urheilijat vaativat Kansainväliseltä hiihtoliitolta (FIS) arvostusta lajiaan kohtaan, maastohiihtäjät vaativat FIS:ltä järkeä kilpailukalenteriin. FIS:n urheilijavaliokunnan jäsen Sami Jauhojärvi onkin jo laatinut liitolle kirjelmän asiasta.


Suomen Catamaran ja Trimaran Liitto. NKT kokoonpano odottaa hallituksen hyväksyntää. Toimikunnan yhteystiedot löytyvät myös tästä. Mittakirjakatsastajat on päivitetty. Toni Piispanen ennätysvauhdilla mestaruuteen Dubaissa s. Tokion olympialaisten ohjelma s. Hallitus päättää vielä kevään aikana uusista rankingsäännöistä ja ne julkaistaan ennen kilpailukauden alkua.


Ifall den nya medlemmen flyttar från en annan segelförening eller i det fall att någon annan familjemedlem redan är medlem, faller inskrivningsavgiften bort. Tervetuloa mukaan vauhtiveneilijöiden maailmaan! Takaisin etusivulle.


Etusijalla on toki kerhon ja Päijät-Hämeen radioamatööriasiat, mutta kirjeessä on aina mukana myös yleistä asiaa radioamatööritoiminnasta, radiomaailmasta ja kaikesta siihen liittyvästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit