torstai 16. toukokuuta 2019

Postin jakelupäivät 2019

Jakelupäivä on keskiviikko seuraavat poikkeukset huomoiden: Keskiviikko 11. Jakelupäivien määrä ei muutu, mutta asiakkaat voivat kuitenkin huomata muutoksen: tiistaisin jaettavana on aiempaa vähemmän postia, koska kirjeitä ei tuolloin jaeta. Uusi postilaki mahdollistaisi 3-päiväisen jakelun taajama-alueella.


Plus-merkillä varustettu kirje toimitetaan perille kahdessa arkipäivässä. Lisäpalvelu toimii Suomen sisäisissä kirjeissä, pois lukien Ahvenanmaa. Yle Uutiset Petteri Orpon mukaan näyttää selvältä, että Rinne yritti johtaa harhaan eduskuntaa.


Postinsaajille muutos näkyy. Lakiluonnoksessa lähdetään siitä, että jos kirjeitä ei ole paljon, niin taajama-alueilla postin voisi jakaa harvemmin kuin viitenä päivänä. Ei ole tarkoituksenmukaista pitää sellaista jakelua, jos ei ole jaettavaa, Rantala sanoo. Näin osa postinjakajista voi tehdä perjantaina kevyemmän päivän tai pitää koko päivän vapaata ja viettää pitkän viikonlopun. Ensi viikon alusta alkaen pyhäjärvisten postit lajitellaan Haapajärvellä.


Suomi kaupungistuu ja painettujen sanomalehtien tilaajamäärät laskevat, jolloin yhden maaseudulle kuljetetun kirjeen tai sanomalehden kustannus kasvaa. Esityksen tarkastelun kohteet ovat jakelupäivät , kirjeiden kulkunopeus ja kerrostalojen lokerikkojakelu. Tiedoksi, että Lähderinteen alueella en enää jakele posteja oikeisiin laatikoihin, vaan pistän väärät postit suoraan takkaan. Minä en niitä enää jakele. Tapahtumat vartijan työn perusteet oulu 25.


Vitan tarinat ja arvot. Elisa tekee Vaasassa kaapelimodeemiverkon ylläpitoon liittyviä päivitystöitä 13. Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Sinä olet kuljettajan paikalla. Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia.


Paras olisi, jos jokaiseen kotitalouteen tulisi kyselylomake, johon saisi rastittaa haluamansa jakelupäivät , siis päiväpostin osalta. Halutessaan saisi joka päivälle, ja halutessaan esim yhdelle päivälle viikossa. Itse ottaisin varmaan sen yhden päivän per viikko, kun ei tartte enempää.


Kadunnimi Kunta, toimipaikka tai postinumero. Ala rajussa murroksessa. Kesäkuussa hyväksytty uusi postilaki vaikuttaa erityisesti kirjeiden jakeluun. Digilehdet-palvelu uudistui! Paransimme palvelun käytettävyyttä ja kehitimme lukukokemusta entistäkin paremmaksi.


Postin jakelupäivät 2019

Lehtien arkistot ovat laajemmat kuin ennen, ja sinulla on mahdollisuus merkitä suosikkijuttusi kirjanmerkeillä. Yli 60- vuotiaille postin jakelu joka arkipäivä on selvästi tärkeämpää. Rakkaimmissa lukumuistoissaan Anna sukeltaa Harry Potterin. Muutaman kerran meille on tosin tullut posti kaks kertaa päivässä. Luultavasti ilmoituksia saapumatta jääneestä postista tulee entistä useammin.


Maaseudulla, jossa postin toimipaikan ovat kaukana, jakelupäivät säilyisivät viitenä. Aiheet Markus Lohi postin jakelu Keskustan kansanedustaja Markus Lohi ehdottaa postinjakelun kehittämistä niin, että maaseudulla säilyisi viisipäiväinen jakelu ja kaupungeissa jakopäivät supistuisivat kolmeen. Tänään vietämme kansainvälistä sananvapauden päivää.


Lajittelun muutos koskee ns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit