tiistai 7. toukokuuta 2019

Lupapiste ohjeet

Syötä hakuehtosi tähän. Peruskäyttäjän rekisteröinti. Pääset edistämään palvelussa lupa-asiointia sinulle parhaiten sopivaan aikaan hankkeen eri osapuolten kanssa. Työllisyyspalvelut.


Lupapiste ohjeet

Varhaiskasvatus ja esiopetus. Hyvinkäällä on otettu 19. Kaupassa on myös aineistopyyntö, jollei dokumentteja löydy. Tarkemmat ohjeet löytyvät kaupasta. Kaikki rakennusluvat tulee kuitenkin esitellä lupakäsittelijälle ennen lupahakemuksen jättämistä.


Neuvottelusta kirjataan vakiomuotoinen muistio. Hoida hankkeesi lupa-asiointi verkossa lupapisteen kautta - aina ennakkokyselyistä hankkeen päättymiseen saakka. Palvelu kokoaa kunnan viranomaisen, rakentajan, suunnitelijan ja muut rakentamisen ammattilaiset yhteen osoitteeseen ja pitää kaikki hankkeen osapuolet tietoisina hankkeen etenemisestä vuorokauden ympäri. MENE OSOITTEESEENWWW.


Lupapiste ohjeet

FI Jos olet hakemassa tapahtumalupaa ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Seuraavilla kerroilla riittää pelkkä kirjautuminen. Tarvitset rekisteröitymistä varten pankkitunnukset. Palvelun kautta voidaan hoitaa ja hakea kaikkia rakentamisen lupia.


Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustajia ja toimivia yrityksiä. Mikäli et ole ihan varma, tarvitsetko suunnittelemallesi toimenpiteelle lupaa tai mitä liitevaatimuksia lupaasi liittyy, kannattaa kysyä neuvoa viranomaisilta. Neuvontapyynnöt ohjautuvat suoraan asiasta vastaavalle taholle. Lupapiste ohjeistus.


Hae lupaa sähköisesti Sinun ei tarvitse toimittaa lupakäsittelyyn paperikuvia ja mahdollisten muutoskuvien toimittamien on helpompaa, kun ei tarvitse ”juosta” toimittamassa uusia kuvia tai puuttuvia liitteitä. Säästät kopiointikuluissa. Rakennusvalvonta lupapiste. Kaikki saat laitettua lupapisteessä kellonajasta riippumatta. Tätä vanhemmat päätökset noudetaan yksitellen pyynnöstä.


Mikäli lupahakemus toimitetaan paperiasiakirjoina, rakennusvalvonta laskuttaa hakijaa. Ohjeet ja lomakkeet Tältä sivustolta löydät Espoon rakennusvalvonnan ohjeet ja lomakkeet. Lisäksi sivustolla on linkki pääkaupunkiseudun rakennusvalvontojen uutiskirjeeseen, sekä HSY:n energianeuvontasivustoille.


Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ensimmäisen käyttökerran yhteydessä ja sen käyttö on maksutonta. Sähköinen lupakäsittely Olemme siirtyneet täysin sähköiseen lupakäsittelyyn. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä lupapalvelua, olethan yhteydessä rakennusvalvontaan. Kukaan ei rakenna yksin, vaan mukana on monta tekijää – rakentaja, suunnittelija, urakoitsija ja viranomainen.


Hankkeen onnistuminen edellyttää kaikkien osapuolten yhteistyötä. Paperisen hakemuksen siirtäminen lupapisteeseen rakennusvalvonnan toimesta maksaa 6€. Ennen luvan hakemista on hyvä ottaa yhteys rakennusvalvontaan, jossa tehdään tulkinta asian luvanvaraisuudesta sekä neuvotaan luvan hakemisessa.


Lupapiste ohjeet

Olemme sähköistäneet kaikki rakennuslupiin liittyvät käsittelyvaiheet. Palvelu neuvoo ja opastaa luvanhakijaa muun muassa siitä, onko suunniteltu hanke luvanvarainen ja millaisia lupia se tarvitsee. Hakemus aloitettava aina neuvontapyynnöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit