perjantai 17. toukokuuta 2019

Piipaa iisalmi

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Reaaliaikainen hälytysten seuranta Iisalmi paikkakunnasta.


Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Iisalmen tienoilla on tarjolla joutenolloo joka lähtöön! Pääset nauttimaan kotikulmilla huippukonserteista ja jazzista, unohtamatta taidetta, ja aimo annosta savolaista hulluttelua. Tsekkaa tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme iisalmi.


Tipaton tammikuu on takana. Tulee sellainen vaikutelma, että tipaton on maan tapa. Tutkimusten mukaan noin prosenttia alkoholijuomia nauttivista oli pitänyt tipattoman tammikuun viime vuoden alussa.


Auringonnousu tänään 8:10. Paikalliset säähavainnot. Itä-Suomen poliisi. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Jos tarvitset kiireellistä poliisin apua, soita hätänumeroon 112. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Sofia Belorf erittäin aktiivinen toimija ennästyssuuressa huumerikoksessa.


Syyttäjä: Sofia Belórf oli mukana käyttämässä ja jakelemassa kokaiinia mm. Ruisrockin bileasunnossa, joka oli huumerikosjoukkiolla vuokralla. Henkilöauto suistui kyljelleen ojaan ja osui samassa yhteydessä lievästi kuorma-auton etukulmaan Nelostiellä Jaatilan kohdalla. Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat lievästi ja heidät toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.


Suomi ja lähialueet - sadetutka ja ukkostutka. Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja koko maailmaan.


Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit