keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Riskientunnistamiskoulutus sisältö

Opetus sisältää teoriatuntia ja ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla. Jos olet saanut henkilöautokortin (B) ennen 1. Riskientunnistamiskoulutus pitää sisällään liukkaalla ja pimeällä ajamisen koulutukset, joten niitä ei tarvitse sisällyttää varsinaiseen opetuslupaopetukseen.


Siirtymäsäännöt: - Jos opetus on aloitettu ennen 1. Opetuksen sisältö liittyy liikenteen riskien tunnistamiseen ja. Uuden lain mukaan ajokorttiin sisältyy myös riskientunnistamiskoulutus , joka toisi liukkaan ja pimeän kelin ajot suoritettaviksi yhtenä pakettina ajokoulutukseen. Inssiajo ilmaiseksi jos olet nopea! Maksamme puolestasi Ajovarman 1. B-kortin kurssin helmikuun loppuun mennessä.


Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Sinä olet kuljettajan paikalla. Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ajokorttia suorittavan liikenteen vaaratekijöiden havainnointiin, tunnistamiseen sekä riskien ennakointiin ja välttämiseen.


Sisältö : - tuntia teoriaa - tuntia ajo-opetusta, sis. Mikäli olet suorittanut pimeän koulutuksen perusvaiheessa, sitä ei tarvitse suorittaa uudelleen. Tarvitset kuitenkin esittää pimeän ajon todistuksen suorituksesta.


Mikolassa: tuntia teoriaa Liikennekoulu P. Koulutus sisältää 4h teoriaopetusta ja 4h ajo-opetusta. Antin Autokoulu on kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo. Tervetuloa autokouluun, jota asiakkaista suosittelee.


Virtuaaliset teoriatunnit ja nerokas pysäkkimalli. Opetusluvalla voi antaa pakollisen opetuksen ajotunnit (10h), mutta ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista ja riskientunnistamiskoulutus ennen ajokoetta tulee hankkia autokoulusta tai muulta viranomaisen hyväksymältä kouluttajalta. Se pitää olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menoa. Jos harjoittelu- ja syventävä jäivät suorittamatta ennen 1. Riskikoulutus korvaa myös vanhan harjoittelu- ja syventävän vaiheen. Tsekkaa halutessasi kurssin tarkempi sisältö hinnat sivulta.


Yllämainitut riskientunnistamiskoulutukset on tarkoitettu sellaisille oppilaille, joilla on jo voimassaoleva B-kortti ja joiden täytyy suorittaa riskientunnistamiskoulutus siirtymäajan puitteissa pitkäaikaisen ajo-oikeuden saadakseen. Kuljettajien vastuu liikenteessä. Asenteet ja suhtautuminen liikenteen haasteisiin. Omaan toimintaan liittyvä osaaminen ja oman toiminnan hallinta.


Riskientunnistamiskoulutus sisältö

Automatisaatio ja kuljettajan rooli. EniWei-opetussuunnitelman mukainen riskientunnistamiskoulutus (ajokorttiluokka B eli henkilöauto). Liukkaan kelin koulutus ja Pimeän ajo simulaattorilla (Joensuu, Kuopio, Helsinki).


Teoriatunnit netissä. Tämä paketti sopii sinulle jos olet jo suorittanut pimeänajon perusvaiheessa. Monivaiheisuus poistui ja jatko-opetusten tilalle tuli riskientunnistamiskoulutus , joka suoritetaan jo ennen ajokoetta. Koulutuksen sisältö voisi pitkälti vastata nykyisen syventävän vaiheen sisältöjä.


Yksinkertaistaa ajotaidon hankkimisprosessia ja vähentää kustannuksia turvallisuustavoitteista tinkimättä. POHDITTAVAA… Riskien tunnistamiskoulutuksen paikka? Logistiikan perustutkinto, kuljetuspalvelujen osaamisala, linja-autonkuljettaja on sopiva tutkinto alalle tulevalle ammattilaiselle.


Perustutkinto tarjoaa linja-autonkuljettajalle alalla tarvittavat perustiedot ja -taidot: Hän hallitsee linja-autonkuljettamisen ja siihen liittyvät asiakaspalvelun sekä rahdin ja matkatavaran kuljettamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit