perjantai 10. toukokuuta 2019

Nordea pankki tilin sulkeminen

Luokkakassa - Koululuokan tilin avaus. Yleensä koululuokan tilinomistajaksi valitaan yksi luotettu henkilö, jonka pankkiasiakkuuden alle avataan uusi tili. Puhelun hinta paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.


Tunnistaudu pankkitunnuksilla, niin nopeutat palveluun pääsyä ja hoidat pankkiasioitasi turvallisesti. Anna käyttäjätunnus ja klikkaa OK-painiketta. Avaa Nordea Tunnusluvut -sovellus mobiililaitteessasi. Mobiililaite offline-tilassa? Aktivoi offline-tila.


Valitse ”Kirjaudu sisään – LOGIN”. Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava. Alla olevan sopimusehtojen mukaan pankki ei olisi saanut irtisanoa tiliä. Yhdistys on saanut uuden tilin avattua täysin toiselta taholta, joten mitään varsinaista haittaa Nordea ei saanut teollaan aikaiseksi. Voit lopettaa ylimääräisiä tilejäsi helpoimmin verkkopankin viestillä valitsemalla aiheeksi Tilin lopetus ja kertomalla meille, minkä tilin haluat lopettaa.


Ilmoitathan myös tilin , jolle haluat lopetettavan tilin mahdolliset varat ja korot maksettavan. Halutessasi voit lopettaa tilisi myös asiakaspalvelupisteellämme. Miten tilin lopetus siis onnistuu? Tilillä ei senttiäkään rahaa ja turhan panttina kuljeksii. Pitääkö tili sulkea konttorissa ja maksaako sen sulku jotain?


Tili avattu joskus itse nettipankissa. Jos tilin lopettaminen ei onnistu nettipankin kautta, ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun kautta voidaan myös sopia, mille tilille lopetettavan tilin mahdolliset varat siirretään.


Ainkin osan tileistä Nordea kuulemma suostuu lopettamaan vain konttorissa Helsingissä. Ei auta vaikka asuisi missä tahansa muualla Suomessa. Puhelimessa sanoivat, että voivat ehkä auttaa matkakuluissa, mutta Helsinki on ainoa paikka missä tilin voi lopettaa, ja silloinkin varattava aika etukäteen. Lopetetun tilin rahat säilyvät asiakkaan omaisuutena riippumatta siitä, kuinka vanha tili on tai kuinka vähän sille on jäänyt rahaa.


Kun tili lopetetaan, rahat siirretään pankin koontitilille. Tältä tililtä rahat maksetaan asiakkaalle, kun hän tulee niitä vaatimaan. Tilin sulkeminen oli lopullinen kuolinisku, sillä ilman tiliä laillinen liiketoiminta on Suomessa käytännössä mahdotonta.


S- Pankki on S-ryhmän oma pankki. Taloussanomille välitetyssä irtisanomiskirjeessä Nordea vetoaa sopimuspykälään, jossa viitataan sopimusvelvoitteiden, lakien tai viranomaismääräysten rikkomiseen. Toisaalta ymmärrän kyllä tämän muutoksen, mutta tämä nyt taisi olla se viimeinen muutos, mikä sai viimein lopettamaan tilin Nordeassa. Soittelinpa sitten Nordean asiakaspalveluun ja tilin lopetus hoitui parissa minuutissa.


Hiihtohissi vie ylös, mutta lompakko jäi alas! Eipä hätää, kun ole … t aktivoinut maksukorttisi joko kännykkään tai älykelloon, niin pystyt kätevästi kassalla kuittaamaan kuuman kaakaon maksun. Pankki voi irtisanoa asiakkaan perusmaksutilin vain jos maksutilillä ei ole ollut tapahtumia peräkkäisen kuukauden aikana tai jos asiakas ei enää asu laillisesti ETA-valtiossa. Pankki ilmoittaa asiakkaalle tilin irtisanomisesta ja irtisanomisperusteesta kirjallisesti vähintään kahta kuukautta ennen irtisanomisen voimaantuloa.


Yritys­verkkopankissa hoidat yrityksen pankki - ja vakuutusasiat Voit hakea verkkotiliotteita, luoda laskuja, tarkistaa säästämisen tuotteita ja lähettää viestejä pankille viestitoiminnon kautta. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit