maanantai 20. toukokuuta 2019

Maahantuonnin arvonlisävero koulutus

Verohallinto vastaa 1. Maahantuonnin arvonlisäveron veron peruste on 10. Helsingistä Tampereelle 1. Jos tavara on myyty tullihuutokaupassa, maahantuonnin arvonlisäveron peruste on tavaran huutokauppahinta. Arvonlisävero on otettu käyttöön sisämarkkinoiden edistämiseksi.


Vaikka veron perusteen laskenta ei muutu aiemmasta, niin toimijat vaihtuvat. Yrityksen itsensä ja useimmiten sen käyttämän taloushallinnon ulkoistetun palveluntuottajan on laskettava ja ilmoitettava maahantuonnin arvonlisävero. Laske maahantuonnin arvonlisävero veron perusteesta. Koulutus keskittyy B-to-B viennin arvonlisäverotuksen oikeisiin, käytännön tilanteisiin – ei teoriaan tai pykäliin.


Tämän mahdollistaa se, että kouluttajalla on erittäin vahva kokemus viennin arvonlisämenettelyiden käytännöistä yrityksen eri funktioissa. Tuonnin arvonlisävero maahantuonnissa EU:n ulkopuolelta. Käymme kokonaisuudella läpi mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Ajantiedon koulutukset ovat käytännönläheisiä ja osaamistarpeita ennakoivia.


Meillä saat myös energiaa ja innostusta työhösi. Ahvenanmaa katsotaan tavarakaupan osalta EU:n ulkopuoliseksi alueeksi eli tavaroiden hankkiminen Ahvenanmaalta Suomeen käsitellään arvonlisäverotuksessa myös maahantuontina. Kerromme verkkoseminaarissa mm, mitä menettelyn muuttuminen oma-aloitteiseksi tarkoittaa, ja miten maahantuonnin arvonlisävero jatkossa lasketaan, ilmoitetaan ja maksetaan. Tulli hoitaa maahantuonnin. Uusi ohje täydentää aikaisemmin julkaistua syventävää vero-ohjetta maahantuonnin arvonlisäverotusmenettelystä 1. Mitä momentissa säädetään, sovelletaan myös sellaiseen momentissa tarkoitettuun käyttöön hankittuun moottoriajoneuvoon, jonka maahantuonti tai yhteisöhankinta on ollut veroton.


Suoritettava vero määräytyy tällöin sen veron perusteella, josta ostaja on maahantuonnin tai yhteisöhankinnan yhteydessä vapautunut. Muu kuin edellä mainittu lain nojalla järjestettävä tai lain nojalla valtion varoista avustettava koulutus on verollista. Tällaista koulutusta on muun muassa liiketaloudellisin perustein järjestetty sekä harrastustoimintaan liittyvä koulutus ja opetustoiminta, esimerkiksi auto-, tanssi-, ratsastus- ja hiihtokoulut. Käytämme Eduhousen eduStream–palvelua HR-juridiikan ja taloushallinnon ajantasaisen osaamisen ylläpitoon. Palvelusta löytyy aina koulutus tulevista lakimuutoksista ja tuoreimmasta oikeuskäytännöstä sekä näiden vaikutuksista liiketoimintaan.


Palvelun laatu ja käytettävyys ovat saaneet kiitosta henkilökunnaltamme. Tavaroiden maahantuonnin arvonlisäverotus siirtyi 1. Vertailutieto perustuu tullauspäätökseen. Alv-velvolliset maahantuojat laskevat maahantuonnin veron perusteen sekä siitä suoritettavan arvonlisäveron ja ilmoittavat ne arvonlisäveroilmoituksella. Suurin ongelma sisäkaupassa, kuten ulkokaupassakin, on sopivan tuotteen ja tavarantoimittajan löytäminen ja varsinaisen kaupan ehdoissa onnistuminen.


Verkostoidu tapahtumissa eturivin päättäjien kanssa. Alma Talentin mediat tavoittavat päättäjistä ja valmistelijoista, sijoittajista, yrittäjistä ja vauraista kuluttajista. Tässä ohjeessa tarkennetaan maahantuonnin arvonlisäveron perusteen määrittämistä ja sitä, miten maahantuonnin arvonlisäveron peruste. Ohje auttaa verovelvollisia maahantuonnin alv-veron perusteen määrittämisessä. Muutoksesta hyötyä yrittäjälle.


Yleisohjeena se on tavanomaiselle maahantuojalle liian. MAAILMAAN MAHTUU SISÄLTÖÄ. Me Faktorissa olemme apunasi muokkaamassa asiat kompaktiin muotoon. Tarjoamme käyttöösi kokonaispalvelua, jossa hoidamme puolestasi kaiken tarvittavan sisällöntuotannon jälkeen.


Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit