tiistai 19. marraskuuta 2019

Pubivisa iltasanomat 2019

IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus yleistietoa, osa vaatii vähän enemmänkin triviaalitiedon osaamista! Maailmaan mahtuu niin paljon synkkiä uutisia, että pelkästään niiden perusteella tulevaisuudesta voi piirtyä toivoton kuva. Samaan aikaan monet asiat ovat kehittyneet todella hyvään suuntaan – ja kehittyvät yhä. Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista.


Osallistu nyt IS:n tuoreeseen pubivisaan! Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa. Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi.


Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi! Voit myös tehdä oman tietovisasi. Urheilun kisapähkinä tänään suorana Porista: Toivottavasti tästä tulee Suomen suurin pubivisa Suosittua kisapähkinää voi pureksia tänään illalla livenä Porin Pub Winstonissa tai Yle Areenassa. Lavalle nousee muun muassa moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen.


Nilkeillä velallisilla on perintälain mukaan oikeus pyytää vapaaehtoisen perinnän keskeyttämistä ja asian siirtämistä oikeudelliseen perintään. Tee kysymyksen IS:n kesäkuun pubivisa. IS keräsi laajan joukon ala-astetasoisia kysymyksiä , jotka jokaisen tulisi tietää. Kenellä tämän kauden F1-kuskilla on lyhin. Palkan oltava vähintään euroa tunnilta – kysymystä ja vastausta.


Pelaa tiistain kysymystä ! Veljekset kuin ilvekset. Turkulais-veljekset Saku ja Kalle yrittävät pubivisa -tiedoillaan peitota seinän, jotta voisiva. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


Katsottavissa: keskiviikko 4. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Jonna Pirttijoki 23. Pubivisa , Minna Minkkinen 22. Helsingin pelastuslaitos pyytää ihmisiltä pehmoleluja, joita jaetaan onnettomuuksiin joutuneille lapsille 4. Psykologi Nina Pyykkönen tietää,. Musavisa osa - Kotimainen pop-musiikki Tässä kakkososan kysymykset.


Tämän osan jälkeen välitilanne. Se on tapa hieman palkita tekijä. Lisää typeriä kyselyjä ystäväkirjojen jatkoksi! Ideana on tällä kertaa kertoa joka kohdassa neljä paljastusta itsestäsi. Olen bongannut tämän jostain blogista ja ajattelin nyt panna tänne kuppilalaisten ajankuluksi ja iloksi.


Tämä rampauttaa tavalliset perintätoimistot täysin perinnän siirtyessä oikeuteen tai ulosottoon. NYT SEURAA PUBIVISA : Mitä tarkoittaa perinnän keskeyttäminen? Sen jälkeen ne katosivat, kun muualla niiden kulttuurihistoriallinen arvo ymmärrettiin ja kioskit suojeltiin osana kaupunkimaisemaa. Tapahtumaan osallistui noin kaksi miljardia ihmistä ympäri maapallon.


K-tiedotus Iltapäivälehdet luettavissa kirjastossa Iltapäivälehdet voi jatkossa lukea kirjastossa sähköisesti. Näköislehtinä avautuvat muun muassa Iltalehti ja Iltasanomat sekä Seiska ja tusina muuta aikakauslehteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit