perjantai 29. marraskuuta 2019

Sisäampumarata tampere

Varaa Hotelli Tampereella. Parhaan hinnan takuu! Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.


Tampereen Urheiluampujat ry järjestää sääntömääräisen kevätkokouksensa Tampereella Tammelan Hovissa (osoite: Tammelan puistokatu 2 Tampere ) keskiviikkona kesäkuun 5. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Seura tarjoaa jäsenilleen pullakahvit kesän kunniaksi! Osmonkallion ampumarata, Ainonkatu Tampere , väestönsuojan sisäänkäynti. Torstaisin (TRES ja TamRU yhteinen vuoro) Pienoiskivääri ja pienoispistooli klo 17.


Ampuminen on kielletty: Pitkäperjantaina, pääsiäislauantaina, äitienpäivänä, helatorstaina, juhannusaattona, juhannuspäivänä, pyhäinpäivänä, jouluaattona, joulupäivänä ja Tapaninpäivänä. Peltokadun ilma-aserata (Peltokatu C, 2. kerros, Tampere ) Koskikeskuksen liikkuvanmaalin sisäampumarata ilma-aseille. Armoria Training Centre on kansainvälinen monipuolinen ase- ja turvallisuusalan valmennuskeskus sekä sisäampumarata Keski-Suomessa. Ammunta ATC järjestää tiloissaan monipuolista ase- ja turvallisuusalan koulutusta ja luentoja. Sisäampumarata Vantaalla.


Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Ratamme modernit, viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin vakavalle harrastukselle kuin elämykselliselle ammunnalle, aivan Helsingin keskustassa. Joensuun SAR on täyden palvelun ase- ja metsästysalan liike. Meidän katon alta löydät kaikki alan palvelut: myymälä, aseseppä sekä sisäampumarata. Hyvä ja keskeinen sijainti isojen liikenneväylien varrella mahdollistaa helpon asioinnin, tulitpa mistä päin tahansa.


Laadukas ja vahvarakenteinen titaanirunkoinen punapistetähtäin isolla linssillä ja valokennolla. Valokenno valaisee punapistettä niin, että tähtäin toimii jopa ilman paristoa kunhan valoa on saatavilla. Sections of this page. Accessibility Help.


Cookies are used for measurement, optimization and to make your website browsing experience as smooth as possible. LeA, Lempäälän suurin ampumaurheiluseura. Suomen upein maakuntahan on Pirkanmaa ja Lempäälä on sen vetovoimaisin timantti. Ruutisavu Vantaalla Kiitoradantie Kehä III:n ja Tuusulantien välittömässä läheisyydessä. Meille voit tulla kokeilemaan ammuntaa turvallisesti ja valvotusti, vaikka et olisi ennen harrastanut tai sinulla ei ole omaa asetta.


Kaupin Jousiammuntarata, Tampere , Finland. Jos innostut jousiammunnasta, ota yhteyttä Tampereen jousiampujat ry:n nettisivuilta löytyvään puhelinnumeroon ja kysy mahdollisuutta mennä kokeilemaan jousiammuntaa. Marika Salmi on naisten trapissa kärjessä, kun haulikkolajien kansainvälinen Kypros GP alkoi tiistaina. Hän rikkoi ensimmäisenä päivänä kiekkoa. Oulun Metsästys- ja Ampumaseura, OMAS, on perinteinen Oululainen ampumaseura.


Sivuilta löydät tietoa seurasta ja seuramme toiminnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit