maanantai 18. marraskuuta 2019

Löytynyt kelakortti

Jos korttisi katoaa Kela-kortti ja kansaneläkkeensaajan kortti. Hae uutta korttia Kelasta. Kela lähettää sinulle uuden kortin automaattisesti esimerkiksi silloin, kun nimesi muuttuu ja ilmoitat muutoksesta maistraattiin. Päätoimittaja: suunnittelija Jukka Uotila jukka. Jos kuvaton kelakortti katoaa, mitä pitää tehdä?


Pystyykö sillä tekemään jotain pahaa? Takaisin kysymyksiin. Vvanhuuseläkettä). Muutamaa päivää matkani jälkeen soitettiin jostakin, että kelakorttini on löytynyt ja se toimitetaan löytötavaratoimistoon.


Ihan mielenkiinnosta kysyn, pitäisikö minun maksaa mustikoita puhelusta löytötavaratoimistoon ja mansikoita, että saan kortin takaisin, vaiko ilmoittaa KELAlle ja saada uusi kortti maksutta? Mitenköhän paljon Kela veloittaa uudesta kortista? Reissuun lähtiessä laitoin tytön kelakortin lompakostani keittiön pöydälle ja KÄSKIN miestä laittamaan sen talteen, koska enhän mä voinut sitä mukanani viedä jos sitä vaikka olis tarvittu. Tulitöiden turvallisuuskortti, joka tehdään vain voimassaolevan tulityökortin tilalle silloin kun kortti on kadonnut tai muutoin tuhoutunut. Palautetuista korteista ei veloiteta korttimaksua.


Mikäli et tiedä onko. Onko seksuaalinen kokemattomuus ongelma parisuhteessa? Olen keskiikäinen mukava ja ihan tavallinen ja asiallinen mieshenkilö. Olen ujo ja kärsin vakavasta jännittämisestä.


Käyn aina välillä nettideittailusivuilla joitakin tapaamisia on ollut mutta ei vielä mitään vakavempaa suhdetta minulla ei vielä ole ollut jo joka alkaa jo vaivata minua. Olenkin miettinyt että jos löydän. Tieliikenteessä ajoneuvon kuljettajalla tulee olla ajoneuvon luokkaa vastaava ajo-oikeus, jonka osoituksena on ajokortti.


Ajokorttia tulee pitää aina mukana ajossa. Applen läppäri,laturi, vaatteita, kuulokkeet. Mahdollisesti ruskea lompakko, jossa kelakortti ja joitakin jäsenkoertteja. Kyseisen työmaan alueelta ei löytynyt yhtään tulityökortillista, eikä tainnut luvan myöntäjäkään tulityökorttiaan näyttää. Meidän on vain todettava, että laki on susi, koska se ei vain toimi.


Pojalla oli kortti vanhentunut puolisen vuotta sitten. Sitten on lisäksi plussakortti jonka otin aikoinaan sen takia että saisin erään kodinkoneen halvalla. No minä eläkeläinen pyörällä lumiupossa sitä hakemaan.


R-kioskin myyjä pyysi henk. Kun minulla on ainoastaan kuvallinen voimassa oleva ajokortti,jonka esitin hänelle. Vastaus tuli äkkiä. Kysyin,että mikä kelpaa ,pankkikortti, kelakortti vai mikä? Kuitenkin papereita eikä kela-korttia tullut vaan vasta nyt kun oleskelulupa myönnettiin tuli myös kelakortti.


Onko siis mahdollista saada tuohon puolen vuoden odotusaikaan takautuvasti mitään tukea ? Kelan päätöksessä kuitenkin luki että kuuluu sosiaaliturvan piiriin jo useita kuukausia vaikkei oleskelulupa ollutkaan voimassa. Unen tutkimus ja hoito. Uni on fysiologiaa. Kun unessa on ongelmia, tarkoittaa se sitä, että uni vaatii lääketieteellistä hoitoa.


Harmitus oli kova, lompakossa kun olivat niin ajokortti, pankkikortti, kelakortti kuin kausikortti jääkiekkopeleihinkin. Asiakaspalvelu Kiireellinen hälytystehtävä. Kun tarvitset poliisin kiireellistä apua, soita hätänumeroon 112.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit