maanantai 11. marraskuuta 2019

Surunvalitteluadressit

Lähetys sisältää kauniin adressin, sisälehden teksteilläsi, kuorituksen ja toimituksen. Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kauniita adresseja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä saksaksi, joilla ottaa osaa omaisten suruun ja muistaa edesmennyttä.


Talviset surunvalitteluadressit.

Valitse suruadressin kuva, valitse tai kirjoita haluamasi värssy sekä osanottotekstit ja lisää vastaanottajan osoite. Kansikuvien lippu kertoo millä kielellä kansiteksti adressissa on. Lippua ei paineta adressiin.


Muistolauseita Muistolauseita voitte käyttää surulaitteiden korteissa ja nauhoissa, kuolinilmoituksissa sekä surunvalitteluissa. Tekstaamme ja toimitamme surunvalitteluadressit toiveesi mukaan. Ohjeita suruadressin lähettämiseen Muistaminen. Kuka adressin voi lähettää?


Mitä adressiin kirjoitetaan?

Kenelle, minne ja milloin adressi lähetetään? Vierailija: Kysyisin kun ei iole kokemusta kuinka toimin. Harvoin tekemisissä oleva sukulainen on kuollut ollessamme matkalla, toista viikkoa sitten. Haluaisin vainajan perhettä lähestyä ottamalla osaa suruun esim. Kun muistat Punaisen Ristin adresseilla, tuet samalla Punaisen ristin laajaa ja monipuolista toimintaa.


Suruadresseja on saatavana useilla eri kansi- ja tekstivaihtoehdoilla. Ostamalla Syöpäsäätiön adressin tuet suomalaista syöpätutkimusta. Syöpäsäätiön logolla varustettuja Paletin adresseja on myynnissä ympäri Suomen Citymarketeissa, Prismoissa, S-marketeissa ja K-supermarketeissa, Sokos-tavarataloissa sekä useissa kirjakaupoissa (esimerkiksi Suomalaisessa kirjakaupassa, Akateemisessa kirjakaupassa, Info- ja Kipa-kirjakaupoissa). Tähän kysymykseen en ole löytänyt tietoa mistään. Museoidaanko, säilytetäänkö esim.


Salon Hautaustoimisto Oy Saustila hoitaa luottamuksellisesti puolestanne kaikki hautausjärjestelyt ja palvelee teitä monipuolisesti vuosikymmenien kokemuksella. Aika kuluu, suru muuttaa muotoaan. Kyyneleet puhdistavat, muistot säilyvät. Anna surun palaa sydämessä, anna kyynelten virrata. Kun mustat varjot väistyvät, näyttää kaikki entistä kirkkaammalta.


Mustat vaatteet, seppeleet ja surunvalitteluadressit alkavat olla jo katoavaa kansanperinnettä, mitä tulee hautajaisiin.

Nykyvainajat tuhkataan ja laitetaan arkkuun omissa vaatteissaan. Moni myös toivoo, että kukkarahat annetaan hyväntekeväisyyteen. Tuotteet myytävänä seurakunnan kansliassa. Ota tasaraha mukaan! Kemiin ja Tornioon on avattu surunvalitteluadressit Norjan tragedian johdosta.


Surunvalitteluadressi Kemissä ja Torniossa. Adressit ovat esillä perjantai-iltapäivään asti. FI adressit toimitettuna suoraan surukotiin. Helposti ja nopeasti. Adressien kannet ovat samat, mutta sisällä on kaksi erilaista arkkia joko onnittelua tai surunvalittelua varten.


Lisäksi ostajan voi valita joko hopeanharmaan tai mustan punosnyörin (päässä solmut ja hapsut). Postikorttisarja, jossa on kahdeksan korttia. No siis meillä on tilanne se, että on kaksista hautajaisista adressit meillä. Ketään muuta ei ole, joka voisi niitä säilytellä.


Ekat on jostain -80-luvulta. Sen suunnitteli Erkki Hohenthal, joka on KAVA:n hautausmaanhoitaja. Adressi on A4-kokoinen (210x2mm), valmistettu kartongista. Hänen mielestään hautaustoimistojen sekä kirja- ja paperikauppojen myymät surunvalitteluadressit ovat usein, varsinkin värien puolesta, räikeitä. Vainajaa muistavat voivat toimittaa surunvalitteluadressit kirkkoherranvirastoon, mistä ne toimitetaan omaisille.


Omaisten tahdon mukaan hautausajankohta voidaan kertoa sitä kysyville. Hautajaispäivä sovitaan kirkkoherranviraston kanssa. Perinteisesti siunaustilaisuus alkaa lauantaina klo 1 mutta omaisten toiveet otetaan luonnollisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit