perjantai 15. marraskuuta 2019

Myydään kuntosali

Voit liittyä helposti tästä. Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Pienehkö kuntosali penkki,ylä-alatalja,käsipainoja,hauislauta,kulmatanko ynm. Levypainoja yhteensä yli 160kg myydään pakettina,vain soitot.


Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta. Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi.

Hyvässä tikissä oleva kuntosali , joka tekee kuntosalimaksuilla, hieronnalla ja PT palveluilla kuukausittain tulosta. Mahdollisuus pienimuotoiseen ryhmäliikuntaan. Yritys on yrittäjän palkan maksun jälkeen kuukausittain turvallisesti plussalla.


Ei vakituista henkilökuntaa. Valmis paketti liikunta-alan ammattilaiselle. Yksi yrityksen elinkaaren merkittävimmistä yritysjärjestelyistä on yrityskauppa, jolloin yritys ostaa tai myy tietyn omaisuuserän sen liiketoiminnasta, tai koko osakeyhtiö myydään. Yrityskaupat ovat usein keskenään erilaisia ja monivaiheisia prosesseja, joihin vaikuttavat esimerkiksi yhtiömuoto, yrityksen koko ja toimiala.


Ollikkalan kuntosali.

Kuntosali Kuntosali sijaitsee liikuntahalli Elmolan yhteydessä. Kuntosalikortteja myydään kirjaston palvelupiste Rosamundasta (Kauppatie 3) p. Ostaessasi kuntosalikortin, saat mukaasi ovenavauslukijan, joka on ohjelmoitu niin, että sillä pääsee sisään vapailla vuoroilla (näkyy alla). Kulku kuntosalille on Elmolan takaa omasta sisäänkäynnistä. Osoite: Opintie 2-4.


Avainkorttia vilautetaan kortinlukulaitteelle ja syttyy vihreä valo. Lukitus poistuu ja oven voi avata. PIN-koodi syötetään lukijaan jolloin lukitus poistuu ja ovi avattavissa. Myydään Vaasassa toimivan hotellin liiketoiminta. Iso ravintola ja oma kuntosali.


Suomalaisten suosima ja tuottava ravintola terassilla Fuengirolassa. Gym Store Finland Oy on kuntosalien ammattilainen jo vuosien kokemuksella. Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin yritysasiakkaita, tarjoamme kaikille kuntosaleille tarkoituksenmukaiset kuntosalilaitteet ja -tarvikkeet. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta.


Kysymällä voin laittaa kuvia ja videota. Paikanpäälle voi tulla myös katsomaan. Toimintaa ei ole vielä lopetettu joten en halua paljastaa asiakkaille paikkaa julkisilla kuvilla.

K- kuntosali alkaen €. Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalille myydään ainoastaan kuukausikortteja ( tai kk). Kuukausimaksun lisäksi kaikkien kuntosalia käyttävien tulee ensimmäisellä ostokerralla lunastaa kulkutunniste omaksi (koskee myös Sporttikorttilaisia). Saapuvan kesän kunniaksi meillä on Viheriä Viikko 6. Prismasta saat tarvittavat kuntoilutuotteet pysyäksesi kunnossa ja vetreänä. Hinnasto Meillä on useita eri vaihtoehtoja erilaisille liikkujille. Lapsiparkki Kuntoillessasi lapsi viettää.


Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Suomen kiinnostavin kauppapaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit