maanantai 25. marraskuuta 2019

Sral puheenjohtajat

Sen jäseninä on niin henkilöjäseniä kuin radioamatööriyhdistyksiäkin. Huomio liiton toimikuntien puheenjohtajat ja managerit! Velan määrä on kuitenkin edelleen 30. Aktiivirooliin pääsee kuka tahansa.


Yllätys, valituksi tuli! Ja kovan luokan tekijä onkin. Melkein yhtä kova ammattilainen kuin kolme entistä puheenjohtajaakin. Hän edusti uransa aikana Kuopion Reipasta, Kuopion Rientoa, Helsingin Kisa-Veikkoja, Viipurin Reipasta ja Helsingin Jyryä. Tämä bulletiini luetaan bandilla lauantaina 23.


Kerhon puheenjohtajat asemillaan. Toiminta siirtyy kotiasemille. Päivien ilmoittautumisesta ja järjestelyistä vastasi Valkeakosken Radioamatöörit ry OH3AB. Tällöin ei kukaan kysele hallitukselta, paljonko työtä niiden myymiseen kuluu.


Taavetti Heikki Tatu Kolehmainen oli suomalainen kestävyysjuoksija. Esipuhe ampereen teekkariradioamatööreillä on nyt takanaan kunniakkaat vuotta. Lahden kaupungin peruskoulujen 4. EU:n tukemaa kulttuurikasvatusta tutustumassa Radio- ja tv-museoon. Näiden vierailuiden aikana kerholla on mahdollisuus esitellä radioamatööritoimintaa koululaisille museon radioamatööriasemalla OH3R. Kurssille haastatellut taloyhtiön hallituksen puheenjohtajat : Raimo Peltovuori ja.


SRAL ry lunastaa lokikirjat ym. Kun taloyhtiön hallitus tekee päätöksiä – hyviä tai huonoja – ne. Jos autopaikkoja ei riitä kaikille halukkaille, taloyhtiön hallitus ja. Maakuntatoimikuntien puheenjohtajat 10. SF-Caravan ry:lle oli so- siaalinen tilaus.


Suomalaisten vuosi- lomasta oli tullut lakisääteinen oikeus ja kansalaisten tulotaso oli kohonnut. Kokouksessa keskusteltiin mm. Päätettiin, että pyritään joka toinen vuosi järjestämään koulutus jonkin muun tapahtuman yhteyteen (esim.


Vapepa-foorumi). Vuosittain järjestettävän konferenssin saksalaisen pääsihteerin Wolfgang Ischingerin mukaan kokous järjestetään poikkeuksellisessa tilanteessa. Ilmoittautumiset ja kyselyt Jukka Heikinheimo, OH2BR, p. Allan “Allu” Nurmi, OH1FJK, p. Anne-Marie Varamäki puh.


Lue veteraanietuudet 20(sivut 10-11) N:o 1/20n Tarkastettu levikki 2n Helmikuun 20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit