perjantai 8. marraskuuta 2019

Meilahden autokoulu

Toi­mi­pis­tei­tä meil­lä on useam­pia Uuden­maan alu­eel­la (Hel­sin­ki, Espoo, Van­taa ja Jär­ven­pää), Toi­mi­pis­teet ‑koh­das­ta löy­dät kaik­ki vaih­toeh­dot. B‑kurssi koos­tuu kol­mes­ta osios­ta: Teo­ria­tun­nit 4h (Tur­val­li­suus­kou­lu­tus), ajo­tun­nit sekä Ris­kien­tun­nis­ta­mis­kou­lu­tus. Etusivu Ilmoitustaulu Usein kysyttyä Yhteystiedot.


Sain mahdollisuuden pyytää autokoulua skannaamaan todistuksen, jotta voin tehdä teoriakokeeni vielä saman päivän aikana. Tunnin päästä sähköpostiini vastattiin, että skannaus onnistuu. Autokoulu alkaa aina teoriaopetuksella. Katso opastusvideo verkkoteorioista.


Voit aloittaa teoriaopinnot halutessasi heti, kun ilmoittautumisesi on vahvistettu. Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Keskuksessa on kolme tennis- ja viisi sulkapallokenttää sekä salibandyyn, lentopalloon, käsipalloon ja futsaliin soveltuva palloilukenttä. Se on perustettu 1. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.


Olemme vakavarainen ja luotettava kumppani. Opetus tapahtuu netissä ja voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14. Koulutuspalvelumme vastaavat laatutietoisen ja vaativan asiakkaan tarpeita.


Uskomme vahvasti, että mukava henkilökunta, laadukkaat ajoneuvot sekä kannustava ilmapiiri tekee ajamisen oppimisesta miellyttävää. Koe liikkumisen vapaus, aloita autokoulu tänään! Tutustu lähimmän toimipisteesi kurssitarjontaan, löydä itsellesi sopivin kurssipaketti ja ilmoittaudu mukaan!


Riskikoulutus: vielä vapaita paikkoja, varaa vaikka heti! Kuorma-autokurssit räätälöidään kysynnän mukaan. Uutta: kuorma-autokurssi englannin kielellä.


We also provide services in english! Oppilaista on ollut tyytyväinen Safiirin opetukseen. Teoriatunnit mahdollista suorittaa itsenäisesti verkossa. Modernit opetusvälineet. Opettajat, joille tärkeintä on nähdä iloinen oppilas ajokokeen jälkeen.


Hyppää mukaan meidän mielestä Vantaan parhaimpaan autokouluun! Aloita autokoulu tänään. Vaikuta autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella.


Ilmoittaudu mukaan ja suorita teoriaopinnot kokonaan verkossa! Palvelemme Kontulassa, Itäkeskuksessa, Herttoniemessä, Malmilla ja Ruoholahdessa. Pidämme teoriatunteja jokaisella toimistolla ja myös virtuaalisesti, voit suorittaa teoriat missä toimistossa tahansa. Bestway-menetelmä on osoittautunut vertaa vailla olevaksi tavaksi oppia ajamaan autoa.


Saat kauttamme yksilöllistä ja ystävällistä palvelua. Avoimuutemme ja rehellisyytemme kutsuu kaikkia, vauvasta – vaariin ja mimmistä - mummoon. Opetus toteutetaan ammattimaisen hartaasti unohtamatta, että nauru pidentää ikää.


Meiltä saat laadukkaan ajo-opetuksen ja ajokortit moposta rekkaan. Toimistomme on auki ma-to 08. Tietokoneet käytössäsi kirjallisharjoittelua varten ma-to 08.


Hae ajokorttilupaa ensimmäistä ajokorttiasi varten. Ajokortin hakeminen sähköisessä asiointipalvelussa on mahdollista, jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa tai ulkomailla ja täytät muutkin palvelun käytön edellytykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit