keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Firmakauppa

Palvelu on uudenlainen ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä. Hakuvaihtoehtojen avulla voit etsiä ilmoituksia haluamaltasi toimialalta ja alueelta. Jos et valitse mitään, näkyvät kaikki ilmoitukset. Ilmoituslistaa voit järjestellä aakkos- ja suuruusjärjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita.


Palvelusta löydät lisäksi tukipalveluita, muun muassa yrityksen arvonmääritystä sekä puhelinneuvontaa. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupalle, ota yhteyttä. Palvelu on ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä. Hakuvahti ilmoittaa sinulle uusista hakuasi vastaavista kohteista.


Haunjättö on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Haku on voimassa yhden vuoden ja voit käydä perumassa sen milloin haluat. Yrityskauppaa vankalla ammattitaidolla.


Asunto- ja kiinteistökauppaa pääkaupunkiseudulla vuoden kokemuksella ja vuotta yritys- ja ravintolakauppaa. Jos ostaa yksityisen firman,. Huoltamo on ollut nyt muutaman viikon myynnissä myös Itä-Savon Uusyrityskeskuksen kautta ja firmakauppa. Mikäli haluat oman ilmoituksesi ko. Savonlinnan alueen vapaita toimitiloja.


MUUT PALVELUT Tilasuunnittelu, Kaukolämpöä Suunnittelee, rakentaa, Toimistot, coworking Valmistamme. Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys ja jolla on jo Y-tunnus? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Esittelyissä kerrotaan perustiedot ketjusta sekä ketjun yrittäjyydestä, ja pääset jättämään sinua kiinnostavalle ketjulle lisätietopyynnön. Sivuilla on tällä hetkellä yli 4ilmoitusta myytävistä yrityksistä sekä yli 1yrityksen ostamisesta kiinnostunutta.


Yrityksen myyminen on yrittäjälle hänen elämänsä suurin kauppa. Siihen on myös varattava riittävästi aikaa. Cursorin omistajanvaihdospalvelu auttaa sekä myyjää että ostajaa omistajanvaihdoksessa – saatamme ostajat ja myyjät yhteen. Vapaita toimitiloja.


Liikevaihto laski prosenttia. On monta hyvää syyta ostaa yritys. Kun kauppa on asiantuntevasti hoidettu, ei yllätyksia tule ja liiketoiminta alkaa heti. Firmakauppa Firmakauppa. Asiakasvirta ja laskutus eivät katkea.


Raha, joka kuluu yrityksen ostoon, menisi helposti uuden yrityksen markkinointiin, hankintoihin ja perustamiskuluihin epävarmoin tuloksin. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä. Yritykselle SUOMEN YRITYSKAUPAT OY löytyy seuraavat tiedot: : yhteystiedot, taloustiedot. Suomessa on koko ajan myynnissä valtava määrä erilaisia yrityksiä.


Ilmoitukset ovat yleensä hyvin ympäripyöreitä ja niissä on kerrottu vain vähän tietoa myynnissä olevista yrityksistä. Sekä myyjien että ostajien kannattaa myös ilmoittautua 22. Varsinais-Suomen omistajanvaihdostreffeille. Restartup-yritykset kasvu-uralle -koulutus kuuluu Haaga-Helian liiketalouden yrittäjyyden opintoihin ja sitä tarjotaan Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ja eri alojen yrittäjille myös hankkeen päätyttyä 3AMK-yhteistyön kautta.


Juha Rantasen kanssa. Olen katsellut myytäviä yrityksiä esim firmakauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit