tiistai 5. marraskuuta 2019

Sää shanghai

Sää shanghai

Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Paras majoitus parhaaseen hintaan.


Sää shanghai

Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.


Yksityiskohtainen sääennuste. Shanghai , sää ensi viikolla. Aurinko nousee tänään kello 6:ja laskee kello 17:32. Muista tutustua myös viikon ennusteeseen.


Sää shanghai

Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila. Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Hotelleja puoleen hintaan. Takaamme parhaat hotellihinnat.


Päivän ylin lämpötila on astetta ja alin lämpötila astetta. Weather map, China. Varoitukset vaikeasta säästä. Current conditions. Observed at: °F.


Varsinaista sadekautta ei ole, mutta touko-syyskuussa sataa enemmän. Keväällä ilmat vaihtelevat suuresti. Viikon aikana voi olla hellepäivästä vain 10c asteen vesisateeseen.


Keskikesä saattaa olla tukahduttavan kuuma, lämpötila voi kivuta lähelle 40c astetta. Bun ilmainen, joen toista puolta kävellen meren suuntaan, lautalla joen yli ja takaisin. Sesongit ja ilmasto. Mukana myös koko maailman sää , sadetutka sekä lämpö- ja tuulikartat.


Ilman lämpötila ja kosteus, paine, nopeus ja tuulen suunta, sademäärä, auringonnousu, auringonlasku. Viimeisimmät säätiedotukset. Aamupäivän etupäässä melkein selkeän sään jälkeen loppupäivä tuo puolipilvistä, mutta lähes kaikkialla kuivaa säätä. Aamun lämpötila on astetta. Päivällä saavutetaan enintään astetta.


Tuuli puhaltaa heikosti suunnasta itä. Lämpimämpää vai kylmempää, tuulisempaa vai märempää? Kuukausittainen sää. Ympärivuotinen sää. Sää ja ilmasto Kiinassa.


Tällä sivulla on yleistietoa Kiinan ilmastosta ja säästä. Vältä mielenosoituksia ja joukkokokoontumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit