perjantai 8. marraskuuta 2019

Sekalaisia tietovisa kysymyksiä ja vastauksia

Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa. Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta. On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Lisää visailumuotoja ja visailuaiheita sivustollamme rekisteröityneille jäsenille.


Visailun sarjapeli. Ottele reaaliajassa. Kysymys päivässä sähköpostiin. Lisää pelimuotoja ja mm mahdollisuuden tehdä omia kysymyssarjoja ja viestiä muiden jäsenten kanssa saat rekisteröityneenä jäsenenä. Tietovisan SM:n kysymyksiä ja vastauksia Jostain syystä on herättänyt suurta uteliaisuutta, miten mun taskujallun kanssa kävi lauantain SM-tietovisassa (viittaus edelliseen blogiini).


No eipä kehuttavasti. Edelliset Tietovisat löytyvät sivun alaosasta. Pähkäily ja tietokilpakysymysten miettiminen pitää mielen virkeänä ja aivot notkeina. Testaa omat tietosi Käpyvisan kysymyksillä!


Käpyrinteen palvelutalossa Helsingissä järjestetään kerran kuussa Käpyvisa- tietokilpailu. Helppoja tietokilpailukysymyksiä ja vastauksia Learn with flashcards, games, and more — for free. Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko! Miten se tulee sinne pilviin?


V: Se höyrystyy maasta tai vedestä ja nousee ylöspäin, koska se on ilmaa kevyempää. Se tiivistyy pilviksi, josta se sataa sitten alas. Mihin vuodenaikaan liittyvät pyry ja tuisku? Ne ovat lumisäiden nimiä.


Millainen lumi on nuoskaa? V: märkää - Ilma on lämminnyt ja tullut nuoskaksi. Tietokilpailun kysymystä on laadittu siitä näkökulmasta, että sinun täytyy olla suomalainen - tai todella innokas Suomi-fani - että osaat niihin vastata. Päätin tänään kirjoittaa sekalaisia faktoja eri aiheista, koska minulla ei ollut mitään tiettyä aihetta mielessä, josta olisin jaksanut etsiä tietoa internetistä.


Seuraavalla kerralla on jälleen yksi aihe, josta. Jytäkytät Kultakurkku. Angela Anakonda Kanadalainen animaatiosarja. Oikeuden puolesta Karkulainen. Talk that boobietalk!


No niitä vastauksia mun rintaleikkauksesta, kiva kun kysyitte! Kyssärit oli kaikki tosi samanlaisia ja saman aihepiirin kysymyksiä oli useampi, eniten kiinnosti hinta ja mitä kautta nämä. Miksi sään ennustaminen on vaikeaa? Netti-tv) Ilmatieteen laitoksen ilmastotilastot.


Pilvenpiirtäjät kohoavat Skylines-pelissä. Jokainen pelaaja rakentaa omaa skylineään ja haluaa pelin lopussa nähdä mahdollisimman monta taloa omalta puoleltaan pelilautaa. Tarjolla on kaksi pelitapaa, helpompi ja vaikeampi, mutta kummankaan parissa ei tarvitse pitkään viipyä: Skylines on vauhdikas peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit