tiistai 5. marraskuuta 2019

Vero laskuri

Vero laskuri

Virtuaalivaluuttojen FIFO- laskuri. FIFO-laskurilla voit laskea virtuaalivaluuttojen käyttämisestä realisoituvan voiton tai tappion määrän tapahtumittain. Laskuri ei sovellu tilanteisiin, joissa virtuaalivaluuttaa vaihdetaan toisiin virtuaalivaluuttoihin. Täytä kaikki kentät.


Vero laskuri

Autoverolaskuri on nopea ja helppokäyttöinen ratkaisu arvioida autovero tuontiautoille ja moottoripyörille. Valitse ensi rekisteröintivuosi jonka jälkeen haet Tullin Mahti-hintajärjestelmästä yleisen myyntihinnan kyseiselle autolle. Jos auto löytyy tästä taulukosta, niin sillä on vanhan lain perusteella oma autoveroprosenttinsa, joka voi heittää muutamia prosentteja.


Lastenhoidon tuen laskurilla voit arvioida, paljonko saat lastenhoidon tuen hoitorahaa ja hoitolisää sekä kuntalisää. Anna kaksi arvoa niin saat tuloksia. Selaimesi evästeet on estetty. Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Kertomalla kuukausipalkkasi ja kotikuntasi laskuri kertoo, paljonko maksat kunnallisveroa vuodessa. Laskuri näyttää myös minkä verran enemmän tai vähemmän maksaisit kunnallisveroa naapurikunnissasi, jos muuttaisit sinne. Eläketulojen kuntaveroasteen laskemiseen laskuri ei sovellu, koska eläketulojen verotus lasketaan eri tavalla.


Lisäksi laskuri näyttää työnantajille palkasta aiheutuvat kulut. Verolaskurin lisäksi siitä on mahdollista tulostaa työntekijälle erillinen verolaskelma joko suomen- tai englanninkielisenä. Laskuri näyttää tuloksen samalla sivulla, mhin tiedot syötetään eli eri näyttöjen välillä ei tarvitse kulkea nähdäkseen lopputuloksen. Eläketulo lasketaan ansiotuloksi, mutta eläketulosta myönnetään enemmän verovähennyksiä kuin muusta ansiotulosta.


Kokeile nyt eläkkeensaajan verolaskuria! Syötä laskuriin vain palkkatulot, ei esimerkiksi eläkettä tai työttömyyspäivärahaa. Niitä verotetaan eri tavalla. Laskuri huomioi kuntaveron, valtioveron, Yle-veron, sairausvakuutuksen päivärahamaksun, työttömyysvakuutusmaksun ja työeläkevakuutusmaksun sekä yleiset vähennykset.


Arvonlisäveron laskeminen tapahtuu prosenttilaskun laskusääntöjä noudattaen. Selvitä tullimaksu ja arvonlisävero ennen kuin tilaat netistä. Tulliselvitys eli tullaus tarvitaan yleensä, jos tilauksesi toimitetaan EU:n ulkopuolelta.


Vero laskuri

Tullilaskuri opastaa, mitä sinun pitää tehdä, kun tullaat tilaamasi tavarat. Aloita antamalla työntekijän nettopalkka sekä ikä. Osa Kelan etuuksista on veronalaista, osa verotonta tuloa.


Lista veronalaisista ja verottomista etuuksista. Autoedun ja oman auton vertailulaskuri on ollut erityisen käytetty laskuri. Myös palkan ja osingon vertailulaskuri on saanut paljon huomiota. Lisäksi yhtiön käyvän arvon laskuri , jonka avulla nähdään verottajan ohjeen mukainen osakeyhtiön arvo nopeasti ja helposti, on saanut paljon kiitosta. Tilaa verokortti eläkettä varten ( Vero.fi) Näin tilaat verokortit eläkettä ja palkkaa varten OmaVerossa ( Vero.fi) Liikaa pidätetyn veron palautus.


Jos verokortti ei saavu ajoissa ja eläkkeestä pidätetään veroa, palautamme liikaa pidätetyn veron, kun saamme eläkettäsi varten lasketun ennakonpidätysprosentin. Laskuri ei sisällä kaikkia harvinaisempia erikoistapauksia, kuten uunilämmitteistä asuntoa tai asumista yhteishuoneessa toisen henkilön kanssa. Laskuri laskee työeläkkeen lisäksi mahdollisen kansaneläkkeen ja takuueläkkeen määrän kuluvana vuonna vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille.


Laskuri kertoo sinulle, paljonko bruttopalkasta jää käyttöösi rahaa, kun verot, eläkevakuutus- ja työttömyysvakuutusmaksut on vähennetty. Näet tilanteen kuukausi- ja vuositasolla. Jätä ne kentät tyhjiksi, jotka haluat laskurin laskevan puolestasi.


Prosenttilaskut eivät ota sujuakseen tai et tiedä miten prosenttilaskut lasketaan? ALV-laskurin käyttö. Ei hätää, prosenttilaskuri tekee sen puolestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit