maanantai 18. marraskuuta 2019

Qatar viisumi

Viisumi kannattaa anoa noin 1-kuukautta ennen matkaa. Mikäli sinulle tulee kuitenkin kiire, koetamme saada lähetystön antamien mahdollisuuksien mukaan hoidettua viisumihaun pikakäsittelynä. Esimerkiksi julkisilla paikoilla alkoholin vaikutuksen alaisena esiintymistä, liian paljastavia asuja ja julkisia hellyydenosoituksia tulee välttää.


Rikostapauksissa sovelletaan tietyissä tapauksissa islamilaista sharia-lakia. Maahan saavuttaessa on täytettävä maahantulolomake. Passin tulee olla voimassa kk matkan jälkeen ja maahan saavuttaessa on oltava paluu- tai jatkolippu. We want you to have a pleasant, hassle-free journey.


Please note that visa requirements can change with little or no notice. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan. Matkustajalla tule olla kaikki tarvittavat matkustusasiakirjat seuraavaan kohteeseen (jatko- tai paluulentolippu).


Passi ja viisumi Passin tulee olla voimassa vähintään kk matkan jälkeen. Bahrainin ja Arabiemiirikuntien kanssa. Toisin kuin monet muut alueen emiirikunnat, se päätti olla liittymättä Saudi-Arabiaan tai Arabiemiraatteihin. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet.


Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit