maanantai 25. marraskuuta 2019

Sral oh luettelo

OH -luettelon kannessa juhlistetaan satavuotiasta Suomea. Kirja sisältää jäsenten tiedot kutsun, nimen ja postinumeron mukaan listattuina. Lisäksi mukana ovat toistin- ja majakkalistat, ITU-prefiksilistat, kuntaluettelo, taajuusjakosuositukset, kerhojen tiedot, SRAL:n säännöt ym.


RigPix pitää yllä erillistä Tukholman alueen listaa. Voin maksaa ennakolla tilille, kunhan saan tilinumeron. Olen Suomen Radioamatööriliiton SRAL, Suomen Radiohistoriallisen seuran SRHS, Laivaston Radioamatöörien OH1AJ, Turun Radioamatöörien OH1AA, Turun Radioseuran TRS, Suomen Volkkariyhdistyksen FVWA, Suomen Tähtitieteellisen seuran URSA ja Merivoimien Tutkimuslaitoksen perinneyhdistyksen jäsen.

Tampereen teekkarien radiokerho OH3TR. We would like to give him our sincere thanks for the effort without which this page would be only a shadow of what it is now. Täydellinen DMR ID luettelo löytyy mm. FinDMR-verkosta, sekä ohjeita alkuun pääsemiseen.


Joten käänsin pitkäätietä ja sieltä se tuli hyvin luettavissa. Erikoistulostus, Erikoispeditio ja Sral toimivat samanlaisella lomakkeella. Olen Suomen Radioamatööriliiton SRAL , Suomen Radiohistoriallisen seuran SRHS, Laivaston Radioamatöörien OH1AJ, Turun Radioamatöörien OH1AA, Turun Radioseuran TRS, Suomen Volkkariyhdistyksen FVWA, Suomen Tähtitieteellisen seuran URSA ja Merivoimien Tutkimuslaitoksen perinneyhdistyksen jäsen.


Seuraavassa löytämiäni komponentti yms toimittajia. Pyrin pitämään osoitteistoa yllä, mutta en voi taata ovatko kaikki aina voimassa.

Eri yrityksillä on erilaiset tuotevalikoimat. Yleensä niillä on luettelo netissä. Otan mielelläni vastaa korjauksia ja lisää osoitteita. Halutessaan kutsumerkin voi itse valita. Traficom perii omavalintaisesta kutsumerkistä erillisen maksun.


Omavalintaisen kutsumerkin prefiksi voi olla OH tai OG. Numero-osaksi voi valita numeron väliltä 1–9. Opastamme kyllä alkuun, sen jälkeen kyllä huomaat mikä tietoväylä käsissämme on! Suffiksissa voi olla yksi, kaksi, kolme tai neljä. Menee vain hetki, kun muistat jonkin asian, josta pitäisi löytää lisätietoa.


Siitä vain kirjoitat hakusanan niin muutaman sekunnin perästä sinulla on tarjolla luettelo sivuista joissa kyseistä asiaasi käsitellään. Joillekin uusi logo oli yllätys, sillä pitkien. Web ForuSRHS Forum - Kotimaiset Radiolehdet. OH3AC Kerhokirjeen sisällysluettelo: (kelaa tekstiä tai klikkaa otsikkoa, pääset suoraan ao. juttuun) Ajankohtaista kerholta: (klikkaa haluamaasi otsikkoa) Uusi ylimääräinen kurssi alkaa ti 14.


K-moduulin tutkinnossa 7. OH3AC ansiokkaasti KäteväTekevä -messuilla OH3AC mukana CQWW. Messilässä – huikea ohjelma Syksyn radioamatöörikurssi alkaa ti 24. Mukana seurasi tietysti toinen kirje, jossa oli todistusmaksusta lasku 475€, Lisäksi tutkinnosta tuli kustaanuksia 18€ jonka maksoin SRAL tilille.


Recruitment and training of new contesters is a big chal-lenge for us in OH.

We should really be helpful towards anyone who’d like to be one of us. Looking down one’s nose at the newcomers (as it used to be when I started − with exceptions − luckily) is really not the way to go. Joissakin tapauksissa Zone on maantieteellisesti niin laaja, että alueelta on valittu jopa pari-kolme eri kohdetta.


Esimerkiksi OH :n osalta sarakeotsikossa lukee OH SP. CQ Zonen numeroon, OH on DXCC-maa ja SP on lyhenne tekstille Short-Path eli kyseessä on lyhyentien mukaan tehty ennuste D64K:sta OH -maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit