tiistai 26. marraskuuta 2019

Tapahtumatyöntekijä englanniksi

Tapahtumatyöntekijä. Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella. Katso avoimet työpaikat ja hae uusia töitä jo tänään! Kirjoita hakemus ja liitteet suomeksi.


Opintosuoritusote voi kuitenkin olla englanniksi. Täytä alla oleva hakulomake ja liitä mukaan pyydetyt liitteet. Tarvitsemme henkilötietojasi harjoitteluvalintoja varten. Tiedot annetaan vain työnantajalle, ei kenellekään muulle. Palvelet asiakkaita suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti.


Työtä on tarjolla Finlandia-talon tapahtumien mukaan aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin. Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Sara has jobs listed on their profile.


See the complete profile on LinkedIn and discover Sara’s connections and jobs at similar companies. Kiinnostaako työ ekologisuuden ja jakamistalouden parissa? Eniten opastettuja kierroksia teimme englanniksi.


Yleensä palkassa on peruspalkka ja esim. Työ on monipuolista ja hauskaa, sanoo kosmetologi Carita Autio. Apteekeissa työskentelee myös esimerkiksi merkonomeja, kosmetologeja ja siistijöitä. Rakkaudella rakennettu - sydämellä sisustettu.


Palkkaus: Lue lisää ja hae työtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit