maanantai 18. marraskuuta 2019

Sral koulutus

Radioamatööritoiminnassa alkuun pääsemiseen ja tutkinnon suorittamiseen täytyy vaadittujen asioiden oppimiseksi opiskella. Suomen Radioamatööriliitto ry. Tältä sivulta löydät tietoa radioamatööriharrastuksesta, siitä mitä radioamatööri tekee ja kuinka pääset harrastukseen mukaan. Tutkinnot voit suorittaa useammassa erässä, joista saat aina lisää ”oikeuksia”.


Katso Viestintävirasto:n amatöörisivut. Kannattaa myös kysellä tuntemiltasi radioamatööreiltä.

Heillä on varmasti vinkkejä aloitteleville. Tilaisuuden järjestää Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Hyria koulutus , Riihimäen toimipiste, osoitteena Sakonkatu 1. Tampereella, jossa olin AG:n edustajana paikalla. Lähdeaineistona käytetty K-MODUULIN KÄSITELTÄVÄT ASIAT Yhteys.


SRAL kevätpäivät 14. Havaittavissa oli mm. Peruskurssin asiat ovat kenen tahansa omaksuttavissa teknisestä taustasta riippumatta.

Kyllä kävisi hallituksen nuoria sääliksi jos OH2BU päätyisi heidän puheenjohtajakseen, ukkohan pyörittelisi näitä nuorempiaan täysin oman mielensä mukaisesti. Monet asiat saattavat näyttää vaikeilta, mutta älä anna niiden näennäisen teknisyyden häiritä. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.


Tapahtumiin osallistumisesta voi saada tapahtumamerkin. Partiolaiset voivat käyttää radiota tai tietokonetta omista kodeistaan käsin, mutta yhdessä on aina mukavampaa. Tietenkin paikallisella radioamatöörikerhollakin voi käydä kyselemässä ja sitten kun olet tenttiin lukenut, niin katsot sral :n sivuilta tutkinnon vastaanottajan ja soitat hänelle ja sovit ajan, vaikka sinne kerholle. Jos on jotain kysyttävää niin laita s. Kysymys : Puhelimessa joudutaan joskus selventämään, miten jokin sana tai nimi kirjoitetaan.


Tällöin luetellaan sanat kirjain kirjaimelta, ja kirjainten selventämiseksi käytetään vielä niillä alkavia nimiä tai muita sanoja (esim. ”bee niin kuin Bertta” tai vain ”Bertta”). Kurssi-illat ovat keskiviikkoisin klo 18. Hinta on euroa ja sisältää opiskelumateriaalin.


Koulutuskertoja on 11. Kurssille ilmoittautuminen ja lisätiedot: Jouni Anttila, p. Joka vuosi laajennamme keskittymistämme ihmisten pätevyyden parantamiseen Liettuassa ja ulkomailla. Laajennamme tuotantomääräämme tarpeen mukaan, otamme vastaan uusia asiantuntijoita, otamme käyttöön innovaatioita ja laadunvalvontajärjestelmiä.


Tule tutustumaan ja kuulemaan radioamatööritoiminnasta. Valmius on kiinteä osa Kauniaisten radiokerhoa hyvin varustellun radioaseman ansiosta. Kerho ja asema sijaitsevat sirpalesuojassa.

Download Sral Vuosikokous , Porvoo, Suomi Korjattu Mb Xvid Torrent for free, Full Movie And Tv Shows Streaming Link. Lahden Venekerho ry:n sääntömääräinen kevätkokous la. Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Charlie Parker Birdland Best Of The Best ()-dvdrip-xvid-gimmeshelter Avi. Pohjanmaan maakuntatoimikunnan kevätkokous.


Vapepa-järjestöjen pelastuspalvelutoimintaa koordinoi maakuntatoimikunta, joka sovittaa yhteen mm. Menneitä Teemakerhoilta. Ajankohta on tiistai 20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit