keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Rai hoitosuunnitelma

Arviointitieto ohjaa yksilöllisen palvelu-, hoito- tai kuntoutumissuunnitelman laadintaa sekä mahdollistaa niiden toteutuksen seurannan. Osastonhoitaja Kaarina Raivio 30. Kokonaisuudesta käytetään nimitystä hoitokertomus.


Omahoito: Tiedät mitä teet itse, mitä tukea saat terveydenhuollon ammattilaisilta ja milloin arvioitte tilannettasi uudelleen. Samuel saapui Suomeen kolme kuukautta sitten. Rai -järjestelmä soveltuu yksilön hoito- ja palvelusuunnitelman laadintaan ja hoidon tulosten seurantaan. Palvelusetelillä annettava palvelu perustuu palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. RAI avainosaajat 14.


Kirjallinen hoitosuunnitelma. Suomen metsäkanalintukantojen hoitosuunnitelma on julkisen riistakonsernin keskeinen strateginen hanke, jonka avulla. Tarpeeton pensaskerroksen rai. Kuntoutus-, palvelu- ja hoitosuunnitelma tulee laatia.


Sen toteutumista seurataan ja sitä tarkistetaan palvelun tarpeen muut-tuessa esim. Ivalon alueella on Ivalon, Saajopolun, Männikön sekä Palvelukeskus Koivikon kotipalve-lu yksiköt. Hoitosuunnitelma valmis viimeistään 1kk:n päästä arviointipäivästä lukien 8. Pohjois-Inarin ja Partakko - Sevettijärvi- Näätämö- alueeella on omat kotipal-veluyksiköt. Hoito- ja palvelusuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja pyritään yhteisymmärryksessä asettamaan realistiset tavoitteet ja toteutuskeinot parhaan palvelun saavuttamiseksi. Raisoft - reaaliaikaista tietoa hoitotyön kaikille tasoille.


Malesian Suomen-suurlähettiläs John K. Valtakunnalliseen lintuvesiensuojeluohjelmaan kuuluva Rai -sionlahti sijaitsee Raision kaupungin alueella Varsinais-Suo-messa. Lahti on merkittävä muuttolintujen levähdys- ja ruokai-lupaikka, minkä lisäksi alueen luonto- ja virkistyskäyttöarvot ovat huomionarvoiset. Suunnitelmassa on lähdetty siitä, että saaret säilyvät suljettuina ja niille kohdistuu ainoastaan tarkasti rajattua virkistystoimintaa.


Hohu jakson hoitosuunnitelma Valitsin hoito ja huolenpito jaksolla 84-vuotiaan naisen kenestä teen hoitosuunnitelman. Ja päivitys sitten puolen vuoden välein sekä aina tarvittaessa. Suunnitelman pitää olla asukkaan tarpeista, voimavaroista, tavoista, toiveista lähtevä yksilöllinen ja konkreettinen suunnitelma. Tilanteen arvioinnissa voidaan hyödyntää myös muiden asi-antuntijoiden osaamista (esimerkiksi fysioterapeutti). Arviointi tilanteessa voi olla mukana omaisia tai muita läheisiä, jos asiakas niin toivoo.


Jokaisen asukkaan tarpeet kartoitetaan, ja hoitosuunnitelma laaditaan niiden mukaan. Kaikki tähtää siihen, että palvelukotimme asukkaan toimintakyky säilyisi mahdollisimman hyvänä ja hän voisi elää kodissaan mielekästä ja turvallista arkea. Turvallisuutta asumiseen tuovat turvarannekkeet ja asuntojen Elsi-turvalattiat.


Tavoitteena on edistää asiakaslähtöistä kuntouttavaa asiakastyötä ja tehdä näkyväksi asukkaan saama palvelukokonaisuus. Palvelu- ja hoitosuunnitelmaehdotus käydään läpi asukkaan ja omaisten kanssa. Lausunnossa on sairautta ja sen aiempaa hoitoa ja hoitotuloksia koskevien tietojen lisäksi esitettävä hyvän hoitokäytännön mukainen hoitosuunnitelma.


Korvausoikeus myönnetään ensimmäisellä kerralla kuudeksi kuukaudeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit