perjantai 25. marraskuuta 2016

Eezy kulukorvaukset

Anna e-tunnuksen laskuttaa puolestasi. Rekisteröinti on ilmaista! Muutos palkanlaskentaan 8. English version follows) Verohallinnon laskutuspalveluille antaman ohjeen mukaisesti joudumme tekemään palkanlaskentaan seuraavat muutokset: 1. Työnantajan sosiaaliturvamaksu ja tapaturmavakuutusmaksu lasketaan arvonlisäverottomasta laskutussummasta, josta on vähennetty mahdolliset kulukorvaukset. Eezyn palvelumaksu, työnantajan.


Työn tekemisestä aiheutuvat kulusi ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia kauttamme. Kulusi voivat olla esim. E-tunnuksen lähettämissä laskuissa arvonlisävero on yleensä mukana, koska toimimme työn myyvänä yrityksenä. Yritysten välisessä laskuliikenteessä arvonlisävero ei ole työn hintaa korottava kustannus, sillä laskun maksava osapuoli saa vähentää veron kokonaisuudessaan omassa verotuksessaan. Myös norjalaisten toimeksiantajien laskutus onnistuu normaalisti, mikäli työ on tehty Suomessa.


Ulkomaan laskutuksesta voit kysyä lisää arkisin klo 9–puh. Voit lisätä kuluja uusille riveille helposti. Jos palkansaajan omistamassa tai hallitsemassa kulkuneuvossa matkustaa muita henkilöitä, joiden kuljetus on työnantajan asiana, korotetaan momentissa tarkoitettujen korvausten enimmäismääriä senttiä kilometriltä kutakin mukana seuraavaa henkilöä kohden. Vierailija: Onko kellään kokemuksia näistä osuuskunnista kuten Ukko. Noista lukiessa tulee kovin ristiriitainen olo kun et ole yrittäjä mutta silti sinun pitää lisätä työsi hintaan alv.


Tällaisiksi veloiksi katsotaan mm. Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu. Laskuta helposti ja vaivattomasti ilman omaa yritystä! Anna maatalouden veroilmoitus viimeistään 2. Voit tehdä veroilmoituksen OmaVerossa jo nyt. Muista myös ilmoittaa ja maksaa arvonlisävero viimeistään 2. Maksuttomassa tilaisuudessa esittäytyy Eezy -laskutusosuuskunta, jonka myötä paneudutaan kevytyrittäjyyteen.


Minä puolestani neuvon yritysmuodon valintaan, rekisteröintiin ja toiminnan käynnistämiseen liittyvistä vaihtoehdoista, yrittäjäksi ryhtymisestä ja siihen liittyvistä muutostilanteista. Seurojen Palloliittoliitto hankkeen tavoitteena on toimintatapoja ja organisaatiorakenteita uudistamalla tehostaa jäsenseuroille tarjottavia palveluita sekä lisätä nykyisen palveluorganisaation toiminnan vaikuttavuutta koko maan alueella hyödyntämällä aiempaa joustavammin koko henkilöstön osaamista nykyisiä aluerajoja laajemmin. Odeal on laskutuspalvelu, jonka kautta voit toimia ns. Odeal veloittaa palvelusta 2- laskun verottomasta summasta ja sitä vastaan se hoitaa kaiken paperityön puolestasi. Lue kevytyrittämisestä sekä kaikesta, mitä sinun Odeal-palvelusta tarvitsee tietää.


Ei tarvitse sen takia toiminimeä perustaa. Jos sinulla olisi toiminimi, tekisit normaalin matkapäiväkirjan ja merkkaisit siihen kilometrir ylös. Mene vitun tollo kateellinen paska itsekkin pukiksi niin ei tarvi kadehtia toisia perkeleen nihlistiapina!


Ootte te aika raukkoja kun vingutte jos joku yrittää tienata leipaansä tai joku opiskelija yrittää saada lisätuloja niin nää kateelliset paskat täällä jauhaa vaan kuinka pitäs veroja maksaa että sais pakolaisille paremmat asuin olot! Laskutin heidän kautta kpl laskuja joista otin takkiin n. Kaikki kun lasken yhteen niin jäin miinukselle kun käytin heidän palveluaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit