keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Moldovan matkat

Leppoisaa lomailua - lennot ja hotellit järjestyvät Tjäreborgilta! Parhaat talven matkat myydään nyt. Varaa lomasi edullisesti tästä. Yli kaupunkivaihtoehtoa.


Etsi halvat lennot yli sadalta matkailusivustolta! Lisäsimme vapaata aikaa kylissä ja yövymme molemmilla matkoilla kiehtovassa Transnistrian tasavallassa, tutustumme Gagauziaan ja sen kunnioitusta herättävään Pobeda -kolhoosiin, Euroopan viimeiseen. Matkat kruunaa kaksi yötä Mustan meren helmessä Odessassa. Moldova on kauneimmillaan kesällä. Kesät ovat pitkiä ja lämpimiä, ajoittain jopa kuumia.


Mustanmeren läheisyydestä johtuen talvi on lyhyt, mutta voi olla ajoittain hyvinkin kylmä. Nämä matkat vaativat yleensä korkeaan ilmanalaan totuttelua sekä mielellään hieman aiempaa kokemusta. Vaativa-merkinnällä varustetut matkat ovat fyysisesti haastavia ja sopivat kokeneemmalle, pitkiin päiviin ja vaativaan maastoon tottuneelle, tai hyväkuntoisille ja seikkailumielisille. Matkailijat ovat vasta viime vuosina löytäneet maan, eikä massaturismista ole tietoakaan.


Moldovan matkat

Matkustajien lukumäärä voi myös vaikuttaa matkustajakohtaisiin hintoihin ja matkanjärjestäjät veloittavat usein yhden hengen matkoista lisämaksun. Napsun valmismatkahaku päivittyy puolen tunnin välein. Erityisesti lähipäivien matkat myydään usein nopeasti, joten osa tässä listatuista matkoista on saattanut jo mennä. Mukana Odessa ja Transnistria.


Syksyn aina suositun Georgian matkan ajankohta 18. Maalla ei kuitenkaan ole omaa merenrantaa, mutta yhteys Mustallemerelle on maan eteläosista Tonavan rannalta Giurgiuleștin vapaasataman kautta. Lisäksi maan ruoka- ja viinikulttuuri on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen ja sivuston turvallisuuden parantamiseen sekä kohdennettujen mainosten näyttämiseen.


Ruoan jälkeen on vuorossa Cricovan viinitila ja viini-tasting. Cricovassa on maanalaiset galleriat seitsemänkymmenen kadun muodossa, lähes hehtaarin alueella. Jokaisella kadulla on oma nimi: Sauvignon, Cabernet, Cahor. Moskovassa todellakin on kaikille jotakin! Meksikon Cancun ja Playa del Carmen ympäristöineen ovat sekoitus perinteistä meksikolaista elämänmenoa ja karibialaisia rytmejä.


Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla km päähän Playa del Carmenille. Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta. Pakettimatkan tai äkkilähdön varaaminen on oiva vaihtoehto, jos haluat löytää halvat matkat ja tehdä loman suunnittelusta helpompaa ja nopeampaa. Säästät todennäköisesti rahaa ja aikaa, kun muutamalla klikkauksella vertaat satoja eri hotellien ja lentojen yhdistelmiä.


Pohjois-Kaukasia on Venäjän eteläosassa sijaitseva vuoristoinen alue, jossa asuu kymmeniä eri kansallisuuksia ja etnisiä ryhmiä. Ajamme Kaukasus-vuoriston pohjoisrinteillä viiden eri Venäjän Federaatioon kuuluvan tasavallan alueella, Kaspianmereltä Euroopan korkeimmalle vuorelle Elbrusille asti. Pääkaupunki vähän muistuttaa Neuvostoliiton aikaa, kaipa vähän parannusta kuitenkin tullut.


Suurimmalla osalla elintaso on aika matala. Maa on edullinen suomalaisille turisteille joka puolella. Atlantilta Jäämerelle ja Uralvuorille ulottuvan Euroopan noin valtion joukkoon mahtuu monta kiinnostavaa matkakohdetta etelän aurinkorannoilta vuoristoihin ja elämää sykkiviin suurkaupunkeihin. Suomalaisille tutuimpia ovat paitsi naapurien kaupunkikohteet Tukholma ja Tallinna, myös muut metropolit, kuten Lontoo, Pariisi ja Berliini.


Moldovan matkat

Suositut rantakohteet Espanjassa, Kreikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit