perjantai 25. marraskuuta 2016

Intian kultainen kolmio kokemuksia

Yksi matkan kohokohdista on upea Taj Mahal. Kuva: LASZLO ILYES, Flickr CC. Kolmion kiertäminen on nykyään helppoa ja palvelut pelaavat. Lukemattomia muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia.


Iltakuva Punaiselta linnoitukselta. Kultainen kolmio -kiertoesimerkki.

Vielä temppelialue Delhissä. Vartalo on solakka, notkea ja voimakas, ja käynti sulavan pehmeää. Siksi se on ollut kautta vuosituhansien sekä ihailun että metsästyksen kohde.


What we now have is the golden European triangle with three types of instrument we shall have operating. Intian matkan kuvasarja jatkuu. Maasta löytää niin vapaana kaduilla kävelevät lehmät, upeat hiekkarannat, luksushotellit sekä maailman mielenkiintoisimpia historiallisia nähtävyyksiä.


Agrasta jatkoimme matkaa ns. Olin joitakin vuosia sitten ensin etelässä intialaisten ystävien häissä ja sitten ajeltiin tuo sama kultainen kolmio. Delhiin meidän piti sitten kuitenkin vielä palata tulevan lennon takia.

Jaipurista jäi päällimmäisenä. Nauti elämästä - Nauti matkasta! Vaikka nykyisin vietämmekin talvet Goalla niin suosittelen kiertomatkaa Delhi ja siitä kultainen kolmio , sitten Delhistä Kochiin ja kiertäen Keralaa. Munnarin vuoristo oli todella upea paikka, Varkala, Allepy ym, kolme vuorokautta seilasimme taloveneellä aivan ihan 7vk. Viisumien hankkiminen kentältä onnistui keskellä yötä ihan hyvin.


Delhin lentokenttä oli moderni ja siisti. Ainoa hidaste oli se, että koska meillä ei ollut käteistä rahaa viisumien maksua varten, jouduimme parin lentokenttätyöntekijän valvonnassa hakemaan rahaa automaatista, jonne oli aika pitkä kävelymatka. Se keskittyy niin ehkäisevään kuin oireita hoitavaan lääkintään. Sen rinnalle on noussut länsimainen sairaudenhoito, joka sananmukaisesti keskittyy vain jo olemassa olevien oireiden hoitoon. Tämä tarkoittaa käytännössä, että viisumi.


Pekingissä on järjestetty suuri sotilasparaati toisen maailmansodan loppumisen ja Japanin kukistumisen kunniaksi. Lonely Planetin top unmissable kokemuksia Istanbulissa Olemme kaikki kuulleet, että Istanbulin kuvaukset ovat Euroopan ja Aasian välinen sillan, paikka, jossa itä on länsimaissa ja jossa kulttuurit ovat olleet iloisesti rinnakkain vuosisatojen ajan. Shanghai on länsimainen kiinalainen kaupunki. Vaeltaen ihanassa Liguriassa. Tukikohtiamme vaelluksille ovat La Spezian satamakaupunki ja Portoveneren kylä.


Tutustumme Portofinon kaupunkiin, Portoveneren luonnonpuistoon ja Cinque Terreen, jolla tarkoitetaan viittä maalauksellista kylää. Pyysimme ehdotuksia kiertoajalusta kultainen kolmio. Sovimme tästä ja saimme yksityisen kuljettajan koko matkan,.

Liikkuminen Jo kuuluminen niin sanotun kultaisen kolmion alueelle takaa. Alueella Ruak-joki yhtyy. Kiertomatkan kohokohtia ovat mm. Retkipaketti on suunniteltu erityisesti niille. Olen tämän matkan alkutaipaleelta yhden kirjoituksen tänne tallentanut, mutta sitten se jäi siihen.


Syy oli ehkä se, että tällä matkalla mieheni sairastui ilmeisesti vain pahaan ripuliin. Matka intiaan elokuva Indian Matka Boss Matka Satta Matka Kalyan Matka. BOSS MATKA Hello dear friends are you know indian matka is biggest platform bussiness Important indian matka Tips for SATTA MATKA, KALYAN MATKA, Mumbai matka. Näiden sivujen kautta pääset mukaan.


Hääpäivä – elämäsi tärkein päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit