torstai 24. marraskuuta 2016

Viisumi venäjältä suomeen hinta

Suomeen tai johonkin toiseen Schengen-valtioon tai sinun katsotaan vaarantavan jonkin jäsenvaltion yleistä järjestystä, kansallista turvallisuutta tai kansainvälisiä suhteita. Sinulle jo myönnetty viisumi mitätöidään, jos viisumin myöntämisen edellytykset eivät täyttyneet kun viisumi. Schengen- viisumi on haettava sen maan konsulaatista, mikä on Schengen-alueelle saapuvan matkailijan pääkohdemaa.


Jos varsinaista pääkohdetta ei ole, vaan kysymyksessä on esim. Venäjältä Schengen-alueelle.

Tässä artikkelissa kerron, kuinka hankit nopeasti (alle tunnissa) ja edullisesti tietokoneellesi kaikki asiakirjat, joita tarvitset hakiessasi viisumia. Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Viisumi ja oleskelulupa Suomeen. Jos olet EU-valtion, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalainen, rekisteröi oleskeluoikeutesi Maahanmuuttovirastossa. Hinta 10€ viisumitilauksen yhteydessä, 17€ ilman viisumitilausta.


Hinta sisältää sähköisen passikuvan lähetyksen sekä sähköisen passianomuksen laatimisen ja noudon R-kioskilta. Passin anomista varten ota mukaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi poliisin järjestelmään tunnistautumista varten.

Muuta oleskelua varten sinun on haettava oleskelulupaa. Tässä on kuitenkin rajoituksia, sillä viisumi ei mm. He voivat poistua alukselta ja palata alukselle vain osana järjestettyä turistiryhmää. Suomen ja kaikkien EU:maiden kansalaisten viisumihakemusten käsittelystä peritään euron maksu (paitsi työ- ja pitkäaikaselle opiskelulle tarkoitetut viisumit ). Matkustajat eivät vielä voi käyttää e-viisumia matkustaessaan rajan yli Allegro-junalla. E- viisumi ei toistaiseksi käy Allegrossa.


Poikkeustapauksissa viisumi on mahdollista saada jopa 1-päivässä, kysy lisää myyntipalvelustamme! Venäläinen tuttavani Pietarista halusi viisumin Suomeen. Hän huomasi, että Eestin kautta viisumi EU-maahan on edullisempi kuin Suomeen. Hän asioi muutenkin Eestissä. Niinpä hän sai viisumin EU-maahan.


Siinä tuli vaan sellainen ongelma, että piti käydä ensimmäisen kerran Eestissä viisumin saapumisen jälkeen. Jos tulet Suomeen erityisasiantuntijan tehtäviin, voit tulla Suomeen myös ilman oleskelulupaa. Jos haluat muuttaa Suomeen , tarvitset yleensä oleskeluluvan.


Sinulla pitää olla myös työpaikka, joka täyttää vaatimukset.

Jos haluat vain vierailla Suomessa ja viivyt enintään päivän ajan, et tarvitse oleskelulupaa. Tarvitset kuitenkin yleensä viisumin. Jos olet viisumivapaan maan kansalainen, voit oleskella Suomessa päivää ilman viisumia tai oleskelulupaa. Miksikö tästä kirjoitan. Siksi, koska etenkin rajanylityspaikat, joissa rajanylittäjien virta on suuri päivittäisestikin, vaikuttavat venäläisten vapaat siihen miten paljon tulli ruuhkaantuu venäläisistä matkailijoista Suomeen matkatessa ja Suomesta poispäin.


Paljonko maksaa netti ulkomailla? Entä puhelut ja tekstarit? Surffaa edukkaasti missä ikinä oletkin. Tarkista tästä Telia-liittymien hinnat ulkomailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit