keskiviikko 23. marraskuuta 2016

S pankki luottokortti opiskelija

Jopa päivää korotonta maksuaikaa luotollesi. Yksi kortti - monta etua. Hae nyt kätevästi netissä! Kerrytä bonuksia ostoksistasi. Tutustu ja täytä hakemus netissä.


Täytä hakemus netissä.

Koko lainaprosessin voi tehdä nopeasti sähköisesti! Luottokortti ja pankkikortti. S -Etukortti Visa on tutkitusti vertailun edullisin luottokortti.


Kortilla voit maksaa ostoksesi kaikkialla – kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. Samalla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S -ryhmän ostoista. Ei vuosi- tai kuukausimaksua. Voit maksaa ostoksesi joko pankkitililtäsi tai edullisella luotolla.


Luotolla maksaessasi verkko-ostoksesi on turvattu ostohetkestä lähtien. Käyttämällä kortin Debit- eli pankkipuolta ostosi veloitetaan suoraan S -Tililtä.

Hyödyntämällä edullista Credit- eli luotto-ominaisuutta saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa. Osuuspankki tarjoaa opiskelija -asiakkailleen OP-VISA korttia, joka käy maksuvälineenä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, sekä tietysti nettiostoksiin. Kortin saatuasi voit valita, veloitetaanko ostoksesi kortin Debit puolelta vai Credit puolelta.


Credit puoli tarjoaa korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden käyttää myös kortin luottoa. Pankki - ja luottokortit. Jos sinulla on muita korttiluottoja, täytä myös kpl-määrä. Valitse alasvetovalikosta pääpankkiyhteys.


Opiskelijan, jolla on pienet tai epäsäännölliset tulot, kannattaa käyttää luottoa harkiten. Vaikka luottokortti tarjoaa joustavuutta maksuaikaan, ei summa saisi ylittää omaa kuukausittaista maksukykyä. Voit valita veloitetaanko ostoksesi debit-puolelta eli suoraan pankkitililtäsi vai credit-puolelta, jolloin voit hyödyntää kortin maksuaikaa tai käyttää kortin luottoa.


Tämä pankki ei varsinaisesti myönnä opiskelijaluottokortteja, mutta on suosittu nuorten keskuudessa sen lentopisteiden keräystavan ja ilmaisen käytön takia. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla. Mikä parasta tarjolla on nykyisin todella runsas määrä luottokortteja, joita myös opiskelija voi hakea.


Tämän lisäksi myös suurin osa suomalaisista pankeista myöntää opiskelijoille luottokortteja. Voiko opiskelija siis saada luottokortin, jos tuloja tai työpaikkaa ei ole siinä sivussa? Vastaus on kyllä: Opiskelijoilla on mahdollisuudet saada luottokortti useammastakin eri paikasta, mutta tietyillä edellytyksillä.


Iloinen uutinen niille opiskelijoille, jotka ovat joskus luottokorttia harkinneet. Nimittäin, luottokortin voi tosiaankin saada, vaikka olisi vain opiskelija ilman vakituista työpaikkaa.

Opiskelijan täytyy tosin olla yli 19-vuotias eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää. Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut ja palvelemme digitaalisesti missä ja milloin tahansa.


Tervetuloa asiakkaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit