maanantai 14. marraskuuta 2016

Shortsit rakennustyömaalla

Ale jopa – alennusta - Sportamore Outlet - laaja valikoim! Huolellisesti valittu tuotemerkkejä - Turvallinen maksaminen - Zoovillage! Täältä löydät kaikki shortsit - Vertaa, valitse ja tilaa! Laatumerkkien shortsit edullisesti ja helposti suoraan kotiin. MASCOTin valikoimassa on erittäin käytännöllisiä ja kulutuksenkestäviä riipputaskushortseja, jotka sopivat hyvin lämpimiin työpäiviin.


Jos työskentelet esimerkiksi rakennustyömaalla kuumana kesäpäivänä, ovat MASCOTin riipputaskushortsit ihanteellinen työvaate. Suojainpro on tukkuliike, joka on erikoistunut ammattiasuihin, työjalkineisiin, henkilösuojaimiin, ensiaputuotteisiin sekä teollisuus- ja rakennustyökaluihin. Rakennustyömaalla on oltava käytössä olevan henkilönostimen käyttöohjeet. Kolme etutaskua, joista yksi vetoketjulla. Paljetakatasku läpällä ja tarrakiinnityksellä.


Reisitasku kolmiosaisella kynätaskulla ja puhelintaskulla. Vahva vetoketju edessä. Valikoima on kasvanut lyhyellä ajalla ja varmat jalkineet ovat saavuttaneet vahvan ja lojaalin asiakaskunnan. Muck Boot jalkineet ovat suosittuja metsästyksessä, kalastuksessa, vaelluksessa, hevosurheilussa, rakennustyömaalla , maataloustöissä sekä tietenkin puutarhan hoidossa ja vapaa-ajalla. He tietenkin huolehtivat myös turvallisuudesta ja hameen kanssa saa olla varovainen, ettei liehuva helma takerru kiinni jonnekin.


Shortsit olisivat huomattavasti käyttökelpoisemmat, sillä muutamia naarmuja lukuunottamatta, Simonilla ei koskaan ole ollut ongelmia shortsien kanssa työmaalla. Joissakin malleissa on myös toiminnalliset taskut, joissa on tilaa esim. MASCOTilta löydät helposti tarpeisiisi sopivan paidan riippumatta siitä, työskenteletkö toimistossa, tuotannossa vai rakennustyömaalla.


Viidakkopaita – check, flip-flopit – check, shortsit – check, virvokkeita… Reiskaaaa! Mitä ihmettä sä oikein puuhaat ja keräilet kesävaatteita kasaan? Siis miehellä ei oo mitään järkee! Kello on jo yli puolen yön ja huomenna pitäis herätä koko perheen taas aikaisin arkeen.


Kulta, älä nyt hermostu, mä vaan valmistaudun. Hyvät työkäsineet kestävät kulutusta, ne istuvat käteen hyvin sekä hengittävät. Perinteisten työkäsineiden lisäksi löydät meiltä erilaisia kemikaaleja kestävät käsineet sekä paljon muuta. Meiltä saat myös tilattua työvaatteet netistä!


Tilaa shortsit kätevästi netistä. Ilmainen toimitus, tilaa heti! Panamahattu sai nimensä ja tuli tunnetuksi Panamasta, jossa työmiehet käyttivät hattua suojautuakseen auringolta. Setissä on kaiken kaikkiaan osaa, jotka ruokkivat mielikuvitusta ja houkuttelevat lapsen monipuolisiin ja vaihteleviin leikkeihin.


Myös Yhdysvaltojen presidentti Roosvelt lukeutui panamahatun käyttäjiin, ja hänet nähtiinkin Panaman kanavan rakennustyömaalla legendaarinen hattu päässään. Työssä tarkastellaan rakennustyömaalla esiintyviä epäpuhtauksia (pöly ja mikrobit) ja niiden terveysvaikutuksia sekä kerrotaan epäpuhtauksien hallintakeinoista. Tutkimuksessa selvitettiin jatkuvatoimisilla mittalaitteilla ali- ja ylipaineistuksen onnistumista ja toimenpiteiden vaikutusta epäpuhtauksien leviämiseen saneerattavasta tilasta saneerattavan tilan ulkopuolelle.


Työ- ja suojavaatteet ovat rakennustyömaalla ja katujen kunnostuksessa a ja o. Näkyvyydestä ei tule tinkiä tippaakaan. Kun työpiste sijaitsee ohikiitävän liikenteen seassa ei vahinkoihin ole varaa. Työpaikalla vallitsevien työturvallisuusriskien ja mahdollisten vaaratilanteiden tunnistaminen ohjaa tarvittavan varoitusvaatetuksen valintaa.


Villan tulisi olla kosketuksissa suoraan ihoon, jotta sen kosteuttava siirtävät ja hengittävät ominaisuudet tulevat esiin parhaiten. Merinovillan ominaisuuksien ansiosta pysyt lämpimänä ja kuivana työskentelitpä sitten täydellä teholla rakennustyömaalla tai istutpa paikallaan tauolla. Petzl Petzl Bolt Steel mm EN7Type AEN9Laajeneva ankkuripultti asennettavaksi betoniin porattuun reikään. Soveltuu mm ankkurinlehdelle (porahaan lehti).


Suunniteltu kustannustehokkaampaan ankkurinlehtien hyödyntämiseen: Kun ankkurinlehti halutaan siirtää uuteen paikkaan (esim. rakennustyömaalla , teollisuuden sovelluksissa tai sisäkiipeilykeskuksissa), se voidaan irrottaa. Semmosta tavaraa, josta voi melkein sanoa, ettei näin hyviä enää tehdä. Kunnon jämäkkä yksipiikkinen nahkavyö, tosi paljon samanlainen kuin suomalainen miehistövyö sodan aikana. Sopii suurimpaan osaan housuista ja kestää lapsenlapsille asti. Kyllä se sveitsiläinen osaa tehdä ilmeisesti muutakin kuin hyviä kelloja ja suklaata.


Tämmöinen siisti, edustusvormun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit