keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Kirvesmiehen tuntiveloitus 2018

Tiedä häntä sitten kun en tiedä yksityisen puolen palkoista. Kunnan kirvesmiehen työt ovat aika paljon sisätyötä, korjauksia yms. Työmaan keskituntiansio nousi vuoden aikana prosenttia ja rakennusmiehen palkka peräti prosenttia. Kirvesmiehen palkka nousi prosenttia, muurarin prosenttia ja betonimiehen prosenttia 2euroon tunnilta.


Minimiveloitus on 1h.

Teemme työt sopimuksen mukaan joko urakka- tai tuntihinnalla. Myös piha- ja viherrakennustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Mikäli saat edullisen kirvesmiehen hintaan euroa tunti (sisältäen verot) voi olla, että tyypillä on työkaluinaan todellakin vain kirves, vasara, käsisaha ja vatupassi. Kun näillä vehkeillä rakkaudella rakentaa, voi työlle tulla uskomaton hinta. Alalla kuin alalla on monenkirjavaa osaajaa, nyt kun on mahdollisuus palkasta sopia kahdenkeskisillä neuvotteluilla, eikä TES ole esteenä voi taitavalle tekijälle maksaa paljon parempaa palkkaa kuin jollekkin lontikka timpurille, pitääkseen miehen talossa.


Tuntiveloitus 39€ sis. ALV, suurin osa töistä tosin urakkana joissa tuntipalkka yleensä parempi kun kaikki menee hyvin.

Aloita antamalla työntekijän palkka sekä ikä. TyEL-maksu yrityksissä, joiden palkkasumma v. Aika kohillaan oisi 3. Jos jossain rakennuksella saisi tuon utopistisen euroa tunnille vastuullisesta ja vaativasta rakennustyöstä, luulisin sen olevan aika kohtuullinen palkka. Rakennusala on fyysisesti ja henkisesti raskas ala, ja esim. Kirvesmiehen hinnoittelu vaihtelee pitkälti tehtävien töiden sekä niihin kulutetun työajan mukaan. Myös eri tasoisia materiaalikustannuksia voi syntyä remontointikohteesta riippuen.


Lisätietoa kirvesmiehen tekemistä töistä ja kustannuksista Kirvesmies tekee kodin yleisimmät korjaus sekä remontointityöt aina tarpeesi mukaan. Siitä kun alkaa laskea kkpalkkaa tunnin työpäivillä, niin tulee ihan törkeitä summia! Laadukas työ saa maksaa, mutta turhan korkea hinta karkottaa asiakkaat ja antaa vääränlaisen kuvan toiminnasta.


Yrittäjien hinnoittelusta on usein niin monta eri mielipidettä kuin on sanojaakin. Alv ja yhden miehen firma. Asiakaspiiri on luotu jo luvulla ja hyvä työ myy itse itsensä.


Se mikä sopii mihinkin riippuu hyvin pitkälti siitä mitä haluaa saavuttaa. Jos puhutaan mökille tehtävästä IKEA:n keittiöstä tai saunan lauteista, kannattaa pysyä hiacemiehissä.

Liity vahvaan liittoon. Tutustu työnvälitykseen. Oliko ne juristeja, tuntiveloitus ainakin vaikuttaa siltä? JUKO ry on pyytänyt keskusneuvotteluja 23.


Pöytäkirja keskusneuvotteluista on allekirjoitettu 2. Kanne on pantu vireille 21. Riitaa on myös siitä, onko kanneoikeus vanhentunut. Asiakas valittaa pankin perimästä palvelumaksusta ( tuntiveloitus ), kun asiakkaan vanhempien kuolinpesään liittyviä hyvin vanhoja tiliotteita selvitellään pankista.


Lukitusta pakettiautostani anastettiin kompressori, iskuporakone, naulapyssy ja muita työkaluja. Teen omilla työkaluilla kirvesmiehen töitä eri työnantajien lukuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit