maanantai 14. marraskuuta 2016

Sähköinen asiointi poliisi

Tällä lomakkeella voi jättää poliisille ei-kiireellisen tiedon Internetissä havaitusta epäilyttävästä aineistosta. Poliisi tarkistaa lähetettyjä tietoja arkipäivisin virka-aikana - 16. Selaimesi JavaScript on kytketty pois päältä. Tämä sivu vaatii JavaScript:n toimiakseen.


Kytke selaimesi JavaScript päälle ja yritä uudelleen. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Varaa ajat kerralla koko perheelle.


Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Poliisi pystyy tarvittaessa tunnistamaan hakijan ilman niitäkin, mutta se saattaa viedä aikaa. Jos sinulla ei ole ennestään passia tai henkilökorttia, ota mukaan esimerkiksi ajokortti ja muita asiakirjoja, joita voidaan käyttää apuna tunnistuksessa.


Voit myös varata ajan lastenvalvojalle sähköisesti. Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun. Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Hae Kelan tuet verkossa.


Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Haluatko Tivin UUTISKIRJEEN päivittäin sähköpostiisi? Etusivu Hakeminen Oikeusavun sähköinen asiointi Oikeusavun sähköiset asiointipalvelut Sähköisessä asiointipalvelussa voit tehdä oikeusapuhakemuksen, tarkistaa oikeusapulaskurilla oletko oikeutettu oikeusapuun sekä tehdä sähköisen ajanvarauksen oikeusaputoimistoon. Poliisi perustelee kalliimpaa hintaa sillä, että tiskiasiointi on sille kalliimpaa kuin sähköinen asiointi. Mikään kirjautumista vaativa palvelu ei toimi tällä hetkellä.


Ajanvaraus ilman kirjautumista ja sähköinen rikosilmoitus. Sähköinen asiointi otettiin käyttöön viime vuoden joulukuussa. Eniten espoolaiset antavat palautetta kaduista ja liikenteestä sekä ympäristöstä. Aamulehti uutisoi viikko sitten maanantaina, että poliisin sähköinen asiointi on toistaiseksi poissa käytöstä. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain.


Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos poliisi on muuttanut ajo-oikeustietojasi, henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi. Rikosilmoituksen voi tehdä myös käymällä paikalla poliisin palvelupäivystyksessä. Jos poliisi saa tietoonsa tehtävällä tai valvonnan yhteydessä tiedon virallisen syytteen alaisesta rikoksesta kirjaa se rikoilmoituksen oma-aloitteisesti.


Niin korttien ohjelmien ja elektroniikan yhteensopivuudessa käytössä oleviin ratkaisuihin on ollut ongelmia. POLIISI HENKILÖTUNNUS KANSALAIS-VARMENNE-PALVELU VARMENNE SÄHKÖINEN ASIOINTI FYYSINEN ASIOINTI PASSI TAI HENKILÖKORTTI. Henkilötunnus toimii sekä henkilön tietojen identifikaattorina, että henkilöä kuvaavana tunnuksena ja joskus jopa käyttäjätunnuksena.


Tunnuksesta tulee ilmi ikä ja sukupuoli. Lupapiste-palvelun kautta voi hakea lupia jo yli :ssa Suomen kunnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit